Casute copii ce pot fi colorate asa cum doresc cei mici



Creativitatea copiilor trebuie stimulata constant prin noi jocuri si jucarii si prin noi activitati educative si recreative. Fiecare jucarie face parte din universul copilului si il ajuta intr-un anumit fel sa isi dezvolte anumite abilitati sau chiar gandirea logica si creativa. Lumea copilariei este fascinanta, iar oportunitatile din ziua de astazi de a dezvolta imaginatia si abilitatile celor mici sunt atat de variate, incat ar fi chiar necorect fata de copii sa ii privam de anumite jocuri si jucarii.

 

Jucariile de exterior ofera copiilor oportunitatea de a se juca in aer liber si de a petrece cat mai mult timp realizand activitati distractive, departe de calculator sau televizor, surse nocive pe care din ce in ce mai multi copii le prefera in ziua de astazi in locul jucariilor. Din gama jucariilor de exterior fac parte trambulinele, gonflabilele, toboganele sau casutele pentru copii.

 

Un cadou minunat care poate fi utilizat atat in exterior cat si in interior este casuta pentru copii care poate fi personalizata dupa bunul plac al celor mici. Casuta are dimensiunea de 106 x 82 x 104 cm si poate fi colorata, pictata sau colata exact asa cum doreste copilul. Alaturi de casuta, daca vei achizitiona aceasta minunata jucarie vei primi si o trusa cu acuarele, carioci, creioane colorate si alte accesorii pentru a le fi copiilor de ajutor atunci cand doresc sa isi personalizeze casuta.

 

Casuta este din carton si poate fi achizitionata din magazinul online www.jucariimagice.ro. De asemenea, aici poti gasi de la casute copii, tobogane copii ( http://www.jucariimagice.ro/jucarii-de-exterior/tobogane-si-leagane/ ) pana la saniute copii ( http://www.jucariimagice.ro/jucarii-de-exterior/saniute-si-articole-iarna/ ).

casute copii saniute copii tobogane copii tobogane saniute