Carucioarele de la BeKid, alegerea perfecta pentru siguranta copilului tau

Venirea pe lume a celui mic este unul dintre cele mai importante momente din viata unui parinte, astfel ca acesta are in vedere achizitionarea a numeroase produse care sa-i asigure celui mic atat o crestere corespunzatoare, cat si un grad cat mai ridicat de confort. Unul dinte principalele elemente care ii pot oferi celui mic atat siguranta cat si confort sunt carucioarele pentru copii, instrumente care ne da posibilitatea de a iesi cu cei mici la plimbare inca din primele saptamani de viata.


    Achizitionarea unui carucior pentru copii insa, este o actiune care presupune responsabilitate  uriasa, astfel ca va trebui obligatoriu sa fim pregatiti sa il alegem pe cel potrivit in funtie de cateva criterii deosebit de importante pentru confortul si siguranta celui mic. BeKid.ro, magazinul online cu cea mai diversificata gama de carucioare pentru copii ne da cateva informatii referitoare la modul in care trebuie sa alegem aceste carucioare pentru copii.


    Atunci cand vorbim despre copii, trebuie automat sa avem in vedere faptul ca siguranta este un aspect prioritar pe care trebuie sa il tratam ca atare. In aceste conditii, este indicat sa ne indreptam atentia spre carucioare care dispun de un cadru cat mai solid si care sunt rezistente vreme indelungata la uzura.


    Hamul este principalul element care ofera siguranta bebelusului atunci cand iesim la plimbare, astfel ca este recomandat sa alegem carucioare care sunt prevazute cu 5 puncte de prindere pentru o siguranta mai sporita. In cazul in care consideram ca nu mai avem nevoie de 5 puncte de prindere, putem oricand sa le transformam in 3 puncte. Important in acest sens este ca bebelusul sa nu poata desface sistemul de prindere cu usurinta.


    Rotile caruciorului sunt de asemenea elemente pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand alegem caruciorul pentru copii. Este indicat ca acestea sa fie construite dintr-un materiale rezistent la uzura si care nu produce zgomot excesiv atunci cand circulam pe suprafete cu denivelari. Mai mult decat atat, rotile trebuie sa atenueze corespunzator trepidatiile care inevitabil apar pe suprafetele denivelate.







Accesorii carucioare copii - Bekid.ro


    Accesoriile pentru carucior sunt de asemenea importante, astfel ca pentru a beneficia de un carucior complet va fi necesar sa avem in vedere si achizitionarea unor accesorii precum husa de ploaie, plasa pentru tantari sau copertina pentru soare. Aceste accesorii nu trebuie neglijate avand in vedere ca acestea sporesc in mod considerabil confortul bebelusului.

carucioare copii