Carucioare traditionale sau carucioare moderne pentru mamici



Nu uitati ca acest tip de produs trebuie sa satisfaca nu doar nevoile bebelusului, ci si  pe ale dumneavoastra, care veti avea de impins la el multa vreme de acum incolo.

Un carucior traditional , solid ar fi indicat pentru un model de familie linistita, deloc aventuroasa,ale carei activitati se vor axa , in principal,pe mersul la shopping si plimbari in parc sau pe strazile orasului.  Aceste modele de carucioare copii sunt mai voluminoase, deci mai greu de introdus in mijloace de transport in comun,dar au avantajul unei stabilitati sporite si al unui spatiu mult mai generous pentru bebelusi.Ele pot fi utilizate o periada mai lunga de timp pana cand bebelusul poate implini varsta de trei sau patru ani. Deci in cele mai multe cazuri designul face diferenta,pentru ca majoritatea sunt destul de usoare, au frane si amortizaore pe roti si alte caracteristici deosebit de utile

Pentru mamicile pline de energie, exista carucioare sport, usoare, cu roti mari si gonflabile, dotate cu centura de siguranta pentru micut si cu o centura de mana pentru dumneavoastra, ca sa fiti sigura ca nu exista posibilitatea de a scapa din mana carutul.

Daca ati gasit un model de carucior copii, care va place pentru simplul motiv ca arata bine si pare dotat cu numeroase accesorii, nu uitati, totusi, ca stilul dumneavoastra de viata nu poate fi ignorat. Se pune insa problema anotimpului in care veti naste. Pe vreme rege, mai ales daca locuiti intr-o zona in care ninsoarea este la ea acasa in sezonul rece, s-ar putea sa nu fie nevoie de un carucior, cel putin la inceput, ci doar de un scaun de masina.

Oricat ar fi de tentant un carucior pentru copii, verificati mereu sa aiba manerul reglabil, suporturi pentru pahare, frane solide si usor de folosit, macar o roata pivotanta, usor ca greutate si simplu de manevrat si, mai ales, usor de depozitat in portbagajul masinii.

carucioare carucioare pt copii carucioare copii carucioare copii ieftine carucior copii