Care sunt obiectele de papetarie absolut necesare intr-un birou?

Cand vine vorba de activitatea unui birou, printre primele lucruri care ne vin in minte sunt produsele de papetarie. Articolele din hartie joaca un rol foarte important in procesele desfasurate in orice afacere, fiind esentiale pentru desfasurarea de succes a sarcinilor din sfera business. Astfel, intr-un birou, ne ajutam zilnic de produse si de accesorii de papetarie, precum hartia de diverse formate, plicurile sau etichetele autoadezive.


In plus, pe langa toate tipurile si formatele standard de hartie, poti avea nevoie si de carton special pentru carti de vizita sau pentru imprimarea imaginilor, dosare pentru arhivarea documentelor importante sau bibliorafturi pentru organizarea si depozitarea informatiilor scrise.


Deoarece au o importanta ridicata si o frecventa mare de utilizare, este indicat sa alegi cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si sa folosesti articole de papetarie de cea mai buna calitate, produse de firme cu greutate in domeniu, precum: Xerox, Colotech, Leitz, Herlitz, Color Copy, etc. Astfel, pe langa varietate si calitate, trebuie sa orientezi serviciile puse la dispozitie de furnizorul tau de papetarie catre propriile tale interese, incepand cu optiunile de personalizare si terminand cu livrarea rapida. Vei economisi astfel bani, timp si energie, iar activitatile biroului tau vor fi mult simplificate.


In Romania, un foarte bun exemplu de furnizor de papetarie si birotica este Viamond.ro, care poate fi contactat online, simplu si rapid. Pe langa calitatea garantata si preturile avantajoase, te bucuri si de o mare diversitate de produse, oferte speciale, reduceri, cadouri si promotii.


Nevoia unui stoc permanent de papetarie pentru biroul tau poate depinde mult de domeniul de activitate, dar si de numarul de persoane angajate la respectivul birou. Iata care sunt produsele de papetarie pe care ar trebui sa le ai intotdeauna la indemana la birou:


Plicuri - Aceste produse de papetarie nu ar trebui sa lipseasca din niciun birou. Plicurile pot fi folosite pentru colete sau corespondenta firmei, in functie de design-ul sau formatele pe care le au. Astfel, vei putea folosi plicuri din plastic, hartie, port-document sau decupate, pentru diferitele necesitati pe care le poti avea.


Hartie de scris A4 si pentru copiator - Folosita pentru imprimarea informatiilor, comunicatelor, mailurilor sau facturilor, hartia A4 este un produs de papetarie esential in cadrul fiecarei firme. Toate documentele, contractele si actele oficiale au acest format, special pentru a fi organizate si depozitate eficient, asadar topurile de hartie nu trebuie sa iti lipseasca niciodata. In cazul in care folosesti acest tip de hartie pentru a copia sau imprima informatii, calitatea acesteia va influenta mult rezultatul final.


Materiale tipizate - Borderourile, facturierele sau alte tipizate de acest fel joaca un rol foarte important in activitatea de zi cu zi a oricarei afaceri. In functie de domeniul in care activeaza firma, poate aparea si nevoia de registre, bonuri de consum sau transfer, repertoare sau avize.


Caiete office pentru notite si agende - Obiceiul de a lua o coala de hartie din imprimanta pentru a nota ceva este des intalnit, iar formatul A4 nu este intotdeauna cel mai potrivit atunci cand vrei sa pastrezi sau sa transmiti o informatie. Astfel, pentru o solutie practica si eficienta in acest caz, foloseste caietele office. Aceste produse de papetarie pot fi gasite in numeroase variante de design si utilizate tocmai pentru a-ti usura activitatea de la birou. Unele modele dispun chiar de spira, microperforatii pentru desprinderea facila a filelor si separatoare color pentru organizarea informatiei pe categorii si grade de importanta.


Notite autoadezive - Printre singurele produse de papetarie care se regasesc pe aproape orice birou din toata lumea sunt notitele autoadezive. Acestea sunt disponibile in diverse forme sau culori si ofera posibilitatea de a lipi un mesaj important pe orice suprafata.  

papetarie viamond