Campania “Esti mai mult decat iti poti imagina” , la Iasi

 

Centrul MoreOfYou extinde campania “Esti mai mult decat iti poti imagina” si in tară.  Primul popas: Iasi.

Sambata, 3 decembrie intre orele 10:00 - 18:00, vei putea experimenta gratuit oricare din programele audio de Antrenament mental. 

Aceasta campanie vine sa-ţi reaminteasca un lucru aproape uitat, si anume ca tu esti mai mult decat iti poti imagina, ca tu esti minunat exact asa cum esti.

Imediat ce constientizezi acest lucru, vei produce transformari care se vor reflecta in toate aspectele vietii tale: de la schimbarea credintelor limitative pana la modificari in structura fizica. Spre exemplu, vei lucra in mod natural pentru cresterea motivatiei, sporirea increderii de sine, tratarea unor afectiuni sau fobii, pana la invatarea accelerata, posibilitatile sunt nelimitate.

Antrenamentul mental inregistreaza rezultate exceptionale in zona performantelor scolare si academice, in cresterea randamentului la locul de munca, in dezvoltarea abilitatilor, in procesele de vindecare si in dobandirea unei stari de constiinta inalta.

Iata la ce contribuie antrenamentul mental:

• Identificarea factorilor cheie care stau la baza performantei si evolutiei tale
• Imbunatatirea celor mai importante abilitati mentale prin restructurare cognitiva, perfectionarea competentelor, vizualizari, re-cadrare, time-management, stress management, etc.
• Cresterea inteligentei emotionale pentru claritate si control mental
• Activarea resurselor interne care stau la baza tuturor proceselor de vindecare fizica, psihica si emotionala.
• Dezvoltarea si mentinerea echilibrului intre viata profesionala si cea personala, cresterea satisfactiilor personale si propulsarea carierei.

Sedinta gratuita de Antrenament Mental dureaza 15 minute. Locurile sunt limitate si iti recomandam sa iti faci rezervare din timp. Accesul este gratuit. 

Pentru programari, va rugam sa ne trimiteti numele complet, precum si numarul de telefon si adresa corespunzatoare de e-mail. Ulterior, va vom valida inscrierea si va vom comunica disponibilitatea locurilor ramase si ora programarii. 

Te asteptam la Hotel Astoria, str. Al. Lapusneanu nr. 1, Iasi.

Bucura-te de tine, bucura-te de viata alaturi de tine! Pentru mai multe detalii despre campanie, acceseaza: http://www.moreofyou.ro/campania-esti-mai-mult-decat-iti-poti-imagina/, e-mail: info@moreofyou.ro, sau telefonic: +40 (757) 365 879.



 

campanie moreofyou antrenament mental iasi hotel astoria acces gratuit