Curs gratuit – Fii la moda, Fii voluntar!



Se poate inscrie orice persoana care doreste sa desfasoare actiuni in sprijinul comunitatii locale într-un mod profesionist si legal.

Dominantele cursului vor fi interactivitatea si elementele practice. Cursantii vor avea posibilitatea sa inteleaga ce este voluntariatul, care sunt beneficiile voluntariatului, care este forma legala de prestare a unor servicii de voluntariat – drepturi si obligatii. Participantii vor cunoaste si experienta altor voluntari si vor putea utiliza o abordare profesionista de management a lucrului cu voluntarii din cadrul proiectelor.

Cursul este sustinut de drd. Mihaela Macsut si teolog Stefan Grosu, pentru care activitatea de voluntariat este o traditie de familie.

Inscrierile incep la data de 13 iunie 2011, de luni pana joi intre orele 9.00 și 18.00. Numarul sesiunilor de formare si intervalul orar va fi stabilit in acord cu optiunile cursantilor.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru www.r4consultanta.ro, sectiunea Inscriere cursuri (partea de sus) pentru inscriere sau sectiunea Cursuri diverse – Dezvoltare Profesionala – pentru descrierea detaliata a cursului.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel.: 021 539 00 53 / 0752 199 473 / 471. 

cursuri voluntariat gratuit adulti R4-Consultanta