Calendarele Personalizate 2011 O Necesitate Pentru Campaniile De Marketing

Iasi, 18 Noiembrie 2011 – Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital, tipografie si tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) va ofera oportunitatea de a creste popularitatea companiei dumneavoastra, precum si a produselor si serviciilor oferite prin introducerea calendarelor personalizate pentru anul 2011 in cadrul campaniilor de marketing.

 

 

 

Calendarele pentru anul 2011, personalizate cu logo-ul companiei, datele de contact ale companiei si (sau) specificatiile produselor – serviciilor (continut imagini si text relevante pentru produse sau servicii) pot fi plasate pe obiectele de mobilier din birouri, peretii birourilor, peretii magazinelor, peretii agentiilor imobiliare, peretii saloanelor de infrumusetare, pe birourile agentiilor de turism, in cabinete medicale, practic un numar nelimitat de spatii publicitare vizitate de un public variat, din care rezulta potentiali clienti interesati de detaliile serviciilor sau produselor firmei dumneavoastra.

 

 

 

In aceasta situatie, calendarele personalizate printabile (calendare promotionale printabile sau calendare cadou) au un potential real de crestere a numarului actual de clienti prin expunerea in diverse locuri publice.

 

 

 

Calendarele personalizate reprezinta un cadou util pentru actualii si potentialii clienti (calendare promotionale cadou sau calendare personalizate cadou), respectiv un instrument de marketing eficient si ieftin pentru firme.

 

 

 

Calendarele personalizate (calendarele promotionale) oferite cadou actualilor clienti pot determina pe termen lung o mai buna promovare a serviciilor si produselor oricarei companii. Calendarele personalizate (calendarele promotionale) au capacitatea de a impresiona in mod placut clientii si colaboratorii dumneavoastra.

 

 

 

Practic, oferirea in mod gratuit a calendarelor personalizate actualilor si potentialilor clienti reprezinta o tehnica de marketing ieftina, dar eficienta utilizata pe scara larga in scopul promovarii imaginii firmei, respectiv a serviciilor si produselor oferite de firma dumneavoastra pe durata unui an intreg.

 

 

 

Referitor la eficienta calendarelor personalizate in campaniile de marketing si modalitatile de design ale calendarelor, Adrian Dranca, General Manager Adi Center explica:

 

 

 

“Calendarele personalizate sunt instrumente promotionale ieftine, dar eficiente, capabile sa aduca beneficii considerabile, daca sunt concepute riguros pentru comunicarea in mod optim a mesajului publicitar publicului tinta format din clientii potentiali. Conceptia continutului calendarelor personalizate poate fi efectuata de un designer sau cu ajutorul aplicatiilor software de tip office, destinate generarii automate a calendarelor personalizate.”

 

 

 

Unul dintre avantajele calendarelor personalizate este faptul ca asigura o publicitate eficienta la cele mai mici preturi, cu o expunere activa a mesajului publicitar unui public larg, deoarece promovarea serviciilor si produselor firmelor are continuitate pe parcursul unui an intreg, crescand numarul de potentiali clienti timp de 365 de zile.

 

 

 

Calendarele personalizate pot fi insotite si de pliante de reduceri (cupoane de reduceri) pentru determinarea cresterii numarului de potentiali clienti, precum si a nivelului de interes al acestora pentru serviciile si produsele oferite de compania dumneavoastra. De asemenea, modalitatea de conceptie a design-ului calendarelor personalizate lasa loc liber imaginatiei, astfel incat mesajul publicitar sa aiba un impact maxim asupra publicului tinta.

 

 

 

Despre Adi Center

 

 

 

Adi Center (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

 

 

 

Adi Center ofera la preturi competitive materiale publicitare si servicii de productie publicitara pentru simpozioane (comunicari de lucrari stiintifice), congrese si conferinte organizate de persoanele fizice si institutiile (companiile si universitatile) din Romania. La cerere se ofera si ISBN gratuit prin Editura StudIS pentru publicatiile din cadrul simpozioanelor – carti, reviste, brosuri, colectii de articole.

 

 

 

Editura StudIS (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (ISBN-ul este gratuit).

 

 

 

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

 

 

 

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

 

 

 

Contact

 

 

 

Adi Center

 

 

 

Telefon/Fax: 0232.217.754

 

 

 

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

 

 

 

Iasi

 

 

 

Romania

 

 

 

http://www.adicenter.eu

calendare personalizate calendare de birou calendare 2011 calendare printabile calendare modele