Calendar cu imagini bebelusi in scop umanitar

 

 

Inscrie-te ACUM pentru Calendarul Zibo

Zibo invita toti parintii copilasilor cu varsta pana la 2 ani, care au cont pe zibo.ro, sa se inscrie pentru Calendarul Zibo. Calendarul va fi editat in lunile octombrie-noiembrie 2011 si va fi comercializat in scop umanitar. Toate castigurile vor fi folosite de catre Asociatia “Zibo Help” in scopuri umanitare.

Calendarul Zibo va cuprinde imagini cu bebelusii de pe Zibo.ro. Calendarul va fi editat pe luni, castigatorul concursului de poze bebelusi “Bebelusi frumosi” pe fiecare luna fiind imaginea lunii respective. De asemenea, toti bebelusii pana in 2 ani, inscrisi pe zibo.ro vor aparea in luna de nastere a fiecaruia. Cei care doresc sa comande un calendar sunt rugati sa trimita pe adresa office@zibo.ro, pana pe 31 august 2011, un e-mail cu subiectul “Doresc sa comand Calendarul Zibo” si in care sa apara datele personale (nume, prenume, adresa, telefon) si numarul de calendare dorite. Cei care inca nu au cont pe zibo.ro, mai au timp pana pe 31 august 2011 sa se inscrie si sa incarce poze cu bebelusul lor.

Daca numarul calendarelor comandate va depasii 1000 de bucati, calendarul va fi vandut la pretul de 30 RON. In cazul in care vor fi mai putin de 1000 de comenzi, calendarul va fi editat in 365 de exemplare, care vor fi vandute la licitatie.

Impreuna pentru o cauza nobila

Castigurile obtinute prin comercializarea Calendarului Zibo vor fi folosite de Asociatia “Zibo Help” pentru ajutorarea unui copil care are mare nevoie de ajutor. Cazul umanitar va fi stabilit de catre Zibo, impreuna cu parintii ziborieni.

Dorinta lui Zibo este sa ajute un prichindel cu varsta pana la 3-4 ani, a carui situatie medicala permite rezolvare in lunile decembrie-ianuarie, perioada in care se va comercializa calendarul.

Castiga bucuria copiilor.

 

 

calendarul zibo imagini bebelusi copii