Cinema Kids - zambete, emotie, speranta



                       COMUNICAT DE PRESÄ‚

 

Cinema Kids -   Zambete, emotie, speranta

 

Prima  etapa a proiectului “Cinema Kids”, initiat de Asociatia Romana de Interventie in Situatii de Urgenta (ARISU) a avut loc  Duminica, 3 aprilie 2011, in  incinta cinematografului Hollywood Multiplex din Bucuresti,  unde copiii din centrul de servicii sociale “Sf. Spiridon“ au fost adusi pentru prima data la cinematograf.

Cei 15 micuti au urmarit  filmul de animatie 3D “Mamici pentru Marte”, bucurandu-se astfel de o poveste cu o acÅ£iune deosebită  in care au descoperit  că prietenia ÅŸi iubirea merg până pe Marte.

La ora 11:00 copiii erau aliniati la casa de bilete veseli, galagiosi, dar in acelasi timp emotionati deoarece se aflau pentru prima data intr-un cinematograf. La sfarsitul filmului micutii au fost foarte comunicativi si ne-au impartasit cu mult entuziasm si speranta in priviri ceea ce le-a placut cel mai mult si ceea ce a insemnat pentru ei aceasta plimbare de duminica. De asemenea ne-au povestit  ca asteapta cu nerabdare urmatoarea editie a proiectului.

Cinema Kids este un proiect inovator marca ARISU, prin care se continua seria de proiecte incepute in 2010 si dedicate integrarii sociale a copiilor institutionalizati din Romania.

 

Director asistenta sociala: Cristina Goia

Email: cristina.goia@arisu.ro

Telefon: 0769 262 878

copii arisu cinema kids film ong