Calculatoare second hand performanta la pret mai mic

Background
EVOcomputers.ro este un proiect al unei firme recent infiintate din Cluj-Napoca. Magazinul este specializat pe comercializarea si importul de calculatoare second hand si noi. Magazinul IT dispune de un spatiu fizic in Cluj-Napoca, unde clientii sunt asteptati oricand; cu toate acestea, majoritatea vanzarilor au loc pe site-ul nostru.

Oferta de calculatoare
Piata calculatoarelor second hand in special este una foarte mare, si la fel de mare este si tentatia de a intra pe ea pentru a „fura” o felie. Insa investitorii din spatele EVOcomputers.ro au stiut mai bine. Fiind constienti ca celebra zicala de marketing "differentiate or die" este foarte valabila pe piata aglomerata a computerelor second hand, au urmarit abordarea unei nise de piata mai libere.

Este vorba segmentul calculatoarelor second hand performante, care sunt doar cu o generatie in urma, si care pot face fata cu brio cerintelor actuale. In acest fel, calculatoarele EVOcomputers.ro sunt o alternativa mult mai accesibila la calculatoarele noi oferite azi pe piata.

EVOcomputers.ro se concentreaza in primul rand pe sisteme desktop si laptopuri second hand, care se doferentiaza prin brand si configuratii moderne. Livrarea se face prin curier rapid, in toata tara.

Windows XP Professional la numai 150 lei
EVOcomputers.ro este una dintre putinele firme din tara acreditate Microsoft Registered Refurbisher, ceea ce ii permite sa ofere licente de Windows XP Professional la un pret mult mai mic decat cel obisnuit, si anume de doar 150 lei pentru fiecare calculator second hand vandut.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul nostru.

calculatoare second hand laptopuri second hand evocomputers magazin it magazin de calculatoare