Cadouri stralucitoare pentru femei, pe ariki.ro

Cand vine vorba de cadouri pentru femei, ce poate fi mai potrivit decat bijuteriile stralucitoare si elegante de pe ariki.ro? Stim ca femeile sunt foarte pretentioase, in general, dar mai stim si ca niciuna nu rezista in fata tentatiei uriase pe care o constituie o bijuterie pretioasa.

 

Diverse idei de cadouri pentru femei

Daca ai ramas fara idei atunci cand vrei sa iei un cadou pentru femei, atunci trebuie neaparat sa intri pe ariki.ro. Aici gasesti o varietate mare de cadouri pentru femei speciale de toate varstele si de toate stilurile. Fie ca ai nevoie de un cadou pentru mama ta, pentru sora sau pentru sotia ta, aici ai la dispozitie cadouri deosebite, care satisfac si cele mai inalte exigente.

 

Pentru femeile care iubesc vacantele, oceanul si aventurile in aer liber, poti alege un cadou special din colectia Paua Shell. Aceste cadouri pentru femei cu Paua Shell sunt importate din Noua Zeelanda – singurul loc din lume unde se gaseste Paua, si sunt placate cu aur si argint de calitate si incrustate cu piatra naturala Paua Shell, recunoscuta prin irizatiile de albastru si verde.

 

Daca vrei sa ii arati dragostea pe care i-o porti, ofera-i un pandantiv in forma de inima din sticla veritabila de Murano. In magazinul online Ariki gasesti o intreaga colectie cu modele si culori de bijuterii din sticla de Murano, care abia asteapta sa fie purtate cu drag. Poti alege intre pandantive, coliere, cercei sau seturi intregi. Fiecare model este unic, fiind realizat manual.

 

Cadouri pentru femei pretentioase

Pentru femeile care iubesc natura si vor sa ii poarte simbolurile, poti alege bijuteriile din frunze naturale din magazinul online Ariki. Este vorba de bijuterii realizate manual din frunze naturale uscate si presate, acoperite printr-o baie electrolitica cu arama pentru solidificare, iar apoi suflate cu aur si argint, in functie de preferinta. Ai o multime de modele disponibile din care poti sa alegi. Sunt bijuterii din frunze de patrunjel, de trandafir, de paltin, de stejar, fag, de trifoi, plop etc., sub forma de cercei sau pandantive.

 

Bijuteriile Ariki sunt realizate din materiale de calitate. Ele pot fi comandate din magazinul online Ariki si vin gata ambalate de cadou, in ambalaje personalizate si elegante.

 

cadouri pentru femei ariki.ro