Cadouri pentru 1 si 8 martie!

Martie, luna in care trebuie sa le acordam doamnelor si domnisoarelor din viata noastra o atentie speciala. Este luna in care romanii sarbatoresc venirea primaverii si gingasia femeilor. Este momentul in care avem posibilitatea sa ne aratam aprecierea fata de bunici, mame, sotii, logodnice sau iubite, iar florile vor fi nelipsite in aceasta perioada a renasterii si a sperantei.

Tocmai de aceea, traditionalele martisoare oferite femeilor sunt insotite de flori, iar cadoul ideal poate fi compus din cativa trandafiri criogenati in cutie. Simbol al iubirii, al aprecierii, florile vor sta marturie momentului in care au fost cu drag oferite. Nemuritori - sub aceasta denumire mai sunt cunoscuti trandafirii criogenati care rezista 25 de ani -, un sfert de veac ii vor ”sopti” mamei, sotiei sau iubitei cuvintele dragi rostite la momentul daruirii.

Cauti inspiratie pentru cadourile de 1 si 8 martie? Afrodytestyle iti vine in ajutor

Optiunea pentru trandafiri criogentati in cupola de sticla sau trandafiri criogenati in cutie vine insotita de o poveste, un aranjament realizat de specialisti, o ingemanare a culorilor si a florilor cu arta. Pasiune, puritate, apreciere sau voiosie, sunt doar cateva mesaje pe care le poti transmite prin intermediul florilor. Rosu si alb, culori potrivite si acestei luni, simbolizeaza dragostea si puritatea, rozul reprezinta farmecul si tandretea, iar galbenul - blandetea si spontaneitatea. Iata cat de usor poti ”scrie” o dedicatie cu ajutorul trandafirilor criogenati in cutie. ”Un trandafir cu orice alt nume ar mirosi la fel de dulce”, spunea Julieta, de la balcon, auzita fiind de Romeo. Si faptele sunt ceea ce sunt, indiferent de numele pe care il dam acestora, iar oferirea de flori doamnelor si domnisoarelor este, mereu, un gest incarcat de emotii si semnificatii.

Specialistii de la www.afrodytestyle.ro au reusit sa imbine arta aranjarii florilor cu simbolistica culorilor acestora realizand aranjamente de trandafiri criogenati unice.

Afrodytestyle iti ofera cadoul ideal

Zeci de aranjamente gasesti in floraria online Bucuresti afrodytestyle.ro. Daca vrei sa faci o declaratie de dragoste, alege trandafiri rosii in cupola sau in cutie. Opteaza pentru diversele culori ale nemuritorilor trandafiri pentru diferite evenimente: cununie, aniversare, absolvire a unor cursuri, nasterea unui copil sau un botez.

In magazinul online Afrodytestyle gasesti o selecție de compozitii artistice care contin nemuritorii martori ai iubirii aranjati sub o cupola de sticla, intr-o cutie deosebita sau pur si simplu intr-un plic elegant. Afrodytestyle iti ofera insipratia, tu viziteaza catalogul online si alege cadoul potrivit!