Cadouri ideale de Paste







Se apropie sarbatoarea Pastelui si deja este timpul sa alegem cadouri de Paste pentru toti cei apropiati, pe care sa le oferi din toata inima si care sa le aduca zambetul pe buze!

 

Te gandesti ce cadouri de Paste sa le cumperi parintilor, iubitului sau iubitei, sotului sau sotiei, copiilor, celor mai buni prieteni sau rudelor apropiate?



iLUX.ro iti propune niste idei de cadouri frumoase de Paste si totodata foarte practice.

Cosuri de picnic

Cosurile de picnic sunt o idée excelenta de cadou pentru Paste. Te intrebi de ce?

Pentru ca odata cu venirea primaverii si a sarbatorii de Paste, cine nu-si doreste sa-si petreaca mai mult timp in aer liber si sa se bucure de vremea frumoasa de-afara?

Cosurile de picnic de pe iLUX sunt dotate cu toate accesoriile necesare unui picnic reusit: iti recomanda cosurile de picnic pentru 2 persoane, adevarate comori - cadouri pentru iubit sau iubita, perfecte pentru a petrece moment de relaxare in cuplu, si cosurile de picnic de 4 persoane, pentru grupuri mai mari si familii. Nu-ti ramane decat sa alegi cosul care ti se potriveste.

Cosurile de picnic sunt un cadou potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei. Ofera-l cu incredere si iti garantam momente de buna dispozitie de neuitat.

Genti si portofele din piele

Sigur, pentru o doamna – fie ea iubita, sotia sau mama ta – o geanta din piele naturala este un accesoriu mult prea personal pe care si-l cumpara singura, de cele mai multe ori. Insa nu iti propunem orice geanta din piele.

In premiera pe piata romaneasca, produsele Anuschka sunt aduse de  iLUX.ro – magazinul tau de cadouri speciale si unice. Colectia cuprinde genti si portofele de piele naturala de cea mai buna calitate, pictate manual de artizanii indieni.

Te provocam sa-i faci o surpriza oricarei femei din viata ta, oferindu-i cadou o “arta purtabila” – o geanta sau un portofel  din piele naturala, pictate manual in culori vii si vibrante, de la Anuschka – un brand renumit in intreaga lume pentru creatiile sale unice.

Gentile dama de piele Anuschka se remarca prin design unic, prin materiale de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand prin functionalitatea lor sporita. Artizanii au reusit sa adune toate acestea intr-o singura geanta, pe care acum poti s-o oferi cu mandrie iubitei, sotiei sau mamei tale, fiind sigur ca alegerea ta va fi apreciata ani de-a randul.

Sigur, pot exista multe alte idei de cadouri de Paste, de la mici obiecte decorative de masa pana la traditionalul iepuras de ciocoalata, insa ideile de cadouri pe care ti le-am propus noi cu siguranta vor dura mai mult decat banalul iepuras de ciocolata. J

 



cadouri paste cosuri picnic genti piele dama cadouri iubita cadouri iubit