Cadou de Martisor, Trenta Pizza lanseaza Grande Trenta

Pizza Grande Trenta contine ingrediente proaspete, de calitate: ciuperci, ardei gras verde, galben sau rosu, masline negre fara samburi taiate rondele, sunca presata, salam chorizo, mozzarella si sos de rosii pasate preparat cu ulei de masline, oregano si piper alb.

“Incepem primavara in forta, prin lansarea produsului casei, pizza  Grande Trenta, sora mai mare a pizzei Trenta cu diametrul de 30 cm. Este unul din cele mai solicitate sortimente din meniul nostru, de aceea, varianta “grande” , de 40 cm, este lansata  pentru a potoli foamea si celor mai pofticiosi dintre clienti. De asemenea, Trenta Pizza a pregatit si o surpriza de martisor tuturor clientilor sai. Azi si numai azi, 1 martie 2011, la comandarea unei pizze Grande Trenta, noi oferim inca una cadou.”

Pizza Grande Trenta este cel de-al saptelea sortiment din meniul de pizza cu diametrul de 40 cm, alaturi de Carnivora Pizza, Classica Pizza, Grande Chorizo Pizza, Grande Formaggi Pizza, Mediterana Pizza, Polo e Panacetta Pizza.

Pretul pizzei Grande Trenta este de 38 lei, dar astazi, datorita promotiei de 1 Martie, la acelasi pret, clientii Trenta Pizza primesc dublu.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. 

livrari pizza livrare pizza Bucuresti oferta