Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” lanseaza in data de 15 noiembrie 2010 Voucher-ul de Dreptul F



Voucher-ul de Dreptul Familiei este destinat a fi oferit, indiferent de ocazie. Din acest motiv, Voucher-ul are o prezentare eleganta – este imprimat cu un design special conceput si este securizat cu timbrul sec al Cabinetului.

Toti posesorii Vocuher-ului vor beneficia gratuit de programarea cu prioritate a consultantelor, de o evaluare profesionista a cazului prezentat, de informatii juridice de actualitate si cu directa aplicabilitate situatiei in care se regasesc, precum si de variante multiple de solutionare a problemelor prezentate.

“In ultimii ani, sistemul  legislativ autohton s-a dovedit a fi haotic si greu de inteles pentru cetateni, astfel incat posibilitatile lor de a-si solutiona problemele de ordin juridic au fost puternic limitate. Aceste dificultati s-au simtit cu-atat mai acut in domeniul Dreptului Familiei, unde consumul emotional al oamenilor este foarte ridicat, iar deciziile instantei au impact deosebit. In acest context, unul dintre obiectivele fundamentale ale Cabinetului nostru a fost dezvoltarea unor solutii juridice moderne, accesibile si cu un grad mare de utilitate practica. Pe de alta parte, din experienta noastra a reiesit dorinta oamenilor de a se ajuta intre ei, mai ales in momentele tensionate generate de problemele de familie. In aceasta linie de gandire, lansarea Voucher-ului de Dreptul Familiei a fost un pas firesc pentru Cabinetul nostru”, ne-a declarat doamna avocat Diana-Iulia Olac, titularul Cabinetului cu acelasi nume.

Pentru a intra in posesia Voucher-ului de Dreptul Familiei, cei interesati pot sa-l comande on-line pe site-ul Cabinetului sau prin telefon la 0722 234 576. Livrarea se poate face prin curier rapid in 3 zile de la confirmarea platii sau prin ridicare de la sediul Cabinetului.

Mai multe informatii despre Vocuher se gasesc pe site-ul Cabinetului: www.divorteaza-ma.ro

Despre Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia”

Doamna Diana-Iulia Olac este avocatul titular al Cabinetului cu acelasi nume. Doamna avocat este absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept si este membra a Baroului Bucuresti din anul 2000.

Doamna Olac este in special recunoscuta pentru activitatea sa in cazuri dificile privitoare la divort si custodia minorilor, precum si pentru abilitatea de a propune solutii practice de rezolvare a celor mai complexe litigii de partaj judiciar.

Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" are ca domeniu de expertiza Dreptul Civil si Dreptul Familiei, avand o bogata experienta in procese de divort, incredintare/reincredintare minori, partaj judiciar si nu numai. Doar in ultimul an, reprezentantii Cabinetului au asistat zeci de clienti clienti in practic toate tipurile de litigii de dreptul familiei, de la desfacerea casatoriei si pana la rapire internationala de copii. Proportia de clienti femei si barbati este aproape egala.

DIn punctul de vedere al clientilor nostri, probabil cel mai important instrument pe care noi il oferim este controlul asupra situatiei in care se gasesc. Orice proces de Dreptul Familiei inseamna decizii importante pentru viitor si o implicare deosebita din punct de vedere afectiv, astfel incat sfaturile concrete din partea unui aparator specializat sunt, spunem noi, fundamentale. 

voucher dreptul familiei divort incredintare minor partaj