Bucuria de a darui

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-US;} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

 

 

Asociatia Sfantul Stelian, organizatie umanitara care sprijina numeroase persoane in dificultate, de la copii abandonati pana la batrani singuri si bolnavi,  va invita sa participati in acest an la un eveniment  unic: „Bucuria de a darui!”, o campanie desfaurata spre folosul celor de langa noi. .

 

Intentia noastra este de a asigura, in acest an,  pentru un numar de peste 500 de persoane un Craciun minunat.  Dorim sa oferim pentru 200 de copii saraci posibilitatea de a invata si sansa de a avea carti, rechizite si materiale didactice, ca orice alt copil. Dorim ca 80 de familii si 100 de batrani singuri sa aiba macar o parte din confortul de care  ne bucuram toti, oferindu-le alimente, dulciuri, obiecte casnice. Dorim ca toti sa cunoasca exemplul nostru si sa incerce sa-l urmeze.

 

De aceea va invitam sa alaturati numele si generozitatea Dumneavoastra de aceasta initiativa minunata  si, impreuna, sa reprezentam sursa bucuriei  celor mai putin norocosi decat noi. Sprijinul dumneavoastra se poate concretiza fie in sponsorizare financiara, fie in donarea de alimente, produse igienico- sanitare, obiecte, etc. Vom incerca sa mediatizam cat mai mult aceasta campanie si suportul Dvs,  pentru ca actiunile noastre sa devina o emblema pentru comunitate.

 

Detalii suplimentare despre campanie se pot obtine la telefon 0730003845 sau 021/335.98. 80, sau prin e-mail la: otiliageavlete@yahoo.com, persoana de contact Otilia Geavlete- Director Centru de zi Asociatia Sfantul Stelian.

 Pentru a cunoaste activitatea vasta si profesionalismul Asociatiei Sfantul Stelian va invitam sa consultati pagina noastra de web: www.sfstelian.org si atasam prezentului e-mail CV-ul organizatiei noastre.

campanie umanitara Asociatia Sfantul Stelian Craciun persoane in dificultate copii