BPP Professional Education Romania anunta lansarea programului GoWise



Incepand cu data de 27 Septembrie 2011, BPP Professional Education Romania lanseaza modulul nou de cursuri soft skills in cadrul programelor de educare si perfectionare profesionala. Cursurile se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice care doresc sa se desavarseasca profesional si sa isi creasca performanta de punct de vedere a eficientei si succesului in viata profesionala dar si personala.

„ Decizia de a introduce modului de cursuri soft skills a venit in urma solicitarilor venite din partea clientilor. Acesta cursuri vin in completarea perfectionarii profesionale pe care ne o dorim cu totii. Am avut in vedere toate aspectele situatiei actuale a pietei romanesti cand am conceput structura cursurilor si am luat in calcul aplicabilitatea imediata a solutiilor oferite” a declarat Anca Zinculescu, coordonatorul programului.

Primul modul de cursuri soft skills oferit de BPP Professional Education Romania vine cu o oferta generoasa care cuprinde training-uri de Time Management, Managementul schimbarii, Negociere eficienta, Comunicare si nu in ultimul rand, Leadership si Custumer Care. Fiecare curs are o durata de 2 zile, 8 h de curs pe zi, cu parte teoretica si aplicatii practice.

Pentru a comunica mai detaliat structura cursurilor si a facilita dialogul intre persoanele interesate si lectorii, BPP Professional Education organizeaza o sesiune OPEN DAY, joi, 15 Septembrie incepand cu ora 19 la sediul aflat pe Bulevardul Timisoara, langa AFI Cotroceni. Intrarea este libera pentru toate persoanele interesate.

Detalii pe: www.bpp.ro