Black Friday pe Store.IrinaReisler.ro

Incepind din 21 noiembrie, ora 00:00, pana pe 1 decembrie, ora 10.00, este sarbatoare, pe Store.irinareisler.ro! BLACK FRIDAY iti aduce preturi exceptionale, la toate produsele PostQuam si Alissi Bronte: reduceri intre 20 si 50 %. Ofertele de Black Friday vor ramane active pana pe 1 decembrie, ca sa poti profita de ofertele noastre.



In aceasta perioada, cosmeticele profesionale din gamele PostQuam si Alissi Bronte au cele mai mici preturi, de pana acum. Asa cum te-am obisnuit, iti suntem alaturi, si de data aceasta, cu preturi mici si foarte mici, astfel incat tu sa te poti bucura pe deplin de cosmetice de calitate, pentru ingrijirea parului, tenului si corpului.



Produsele PostQuam pentru manichiura si pedichiura au aplicat un discount de 50%.  Profita de cele mai reduceri la cele mai calitative produse pentru ingrijirea unghiilor.



Produsele pentru machiaj profesional de la PostQuam au aplicat un discount de 30%.



Tratamentele anticelulitice si pachetele pentru ingrijirea tenului si parului pot fi achizitionate cu un discount de 20%.



Cu ocazia Black Friday iti oferim si numeroase produse PostQuam la jumatate de pret. Afla care sunt acestea, in cadrul paginii http://store.irinareisler.ro/promotii/black-friday-postquam-jumatate-de-pret.html.  



Viziteaza pagina noastra de promotii si descopera toate ofertele Black Friday pe care Store.IrinaReisler.ro ti le propune.



Bucura-te de rezultatele celor mai eficiente cosmetice profesionale si organice, de pe piata, pentru ca meriti tot ce e mai bun! Cumparaturi placute!



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: ireisler@gmail.com

black friday promotii black friday cosmetice preturi mici cosmetice de calitate cosmetice profesionale