BeYou Studio si oferta de angajare

Orice angajat isi doreste sa aiba parte de conditii de munca excelente si de motivari, de bonusuri si venituri de invidiat. Ceea ce pare sa fie imposibil, dupa cum ar crede unii, este de fapt o realitate in unele cazuri. Studioul de videochat Be You se poate mandri cu astfel de conditii. In oferta de angajare se specifica aspectele de acest gen.

De ce Be You Studio

 

Dincolo de faptul ca este genul de angajator ce ofera context legal si toate conditiile prevazute de lege, spre exemplu respectarea concediilor de odihna, zilelor libere etc., Beyou Studio doreste sa fie in topul de preferinte al fetelor aflate in cautarea unui job in acest domeniu.

Se promite stabilitate, fiind acel tip de job pe termen lung si nu o colaborare temporara. Cat despre conditiile impuse versus ce ofera iata de ce acest studio este deja un nume de referinta pe piata de profil.

Bonus inca de la angajare si lipsa de experienta

 

Poti crede ca desi nu ai mai avut contact cu aceasta lume, desi nu ai experienta in ceea ce priveste videochatul, tot poti fi o candidata ideala? Indiferent de statut, model cu sau fara experienta, primesti un bonus de angajare si tinute gratuite.

Aceste venituri substantiale se refera si la salariile castigate lunar. Acestea se pot plati si bilunar sau chiar zilnic, daca aceasta va fi dorinta exprimata de model, indiferent de cum opteaza altele. Asa cum se precizeaza si pe pagina oficiala a acestui studio, beyou-studio.ro, exista venituri garantate, de 3000 de lei lunar. In plus, sumele pot fi foarte mari, in functie de modul in care lucreaza fiecare model si de implicarea acestuia.

Munca se va desfasura in ture, alese dupa bunul plac. Sa ne gandim cat de imprevizibile pot fi zilele, cate pot interveni si din rutina de zi cu zi trebuie sa ne facem timp pentru toate. Asadar, e de preferat sa existe flexibilitate pentru a putea jongla cu timpul dedicat fiecarei misiuni in parte.

Si totusi, de ce Beyou Studio? Afla ca aici echipa este una exclusiv de fete, ceea ce le face sa fie parca intr-o familie si deloc jenate de a nu sti cum sa abordeze subiecte si cum sa colaboreze eficient cu trainerii spre exemplu. Dincolo de jobul pe care il au sunt o echipa unita. Au parte si de activitati recreative, timp calitativ si petrecut intr-un mod unic si interesant.

La fel de bine se poate motiva ca oferta de angajare este una foarte atractiva si prin mediul de munca propriu zis. Spatiul destinat videochatului, respectiv studioul, este o locatie placuta. Trecand pragul aici iti dai seama ca pana si senzatia in sine este aceea de apartenenta. Exista camere pentru fiecare model, deci aspectul intimitatii este bifat. Totul este modern aranjat, luxos chiar. Iti va da o stare de bine si un nivel de confort peste asteptari.

De cand au devenit tot mai populare astfel de joburi, exista o mare competitie intre studiouri. Insa este clar ca acolo unde s-a mizat mereu pe calitate si conditii excelente, continuitatea acestei misiuni a fost rasplatita pe deplin. De aceea BeYou Studio are o pozitie consolidata in topul angajatorilor pe aceasta nisa.

beyou studio angajare videochat angajare be you studio