bebe-mic.ro ii asteapta pe parinti cu oferte speciale de Black Friday

Magazinul online specializat in vanzarea de produse pentru copii www.bebe-mic.ro ii asteapta pe parinti in perioada 22 Noiembrie – 1 decembrie cu numeroase oferte avantajoase.

Cele mai multe dintre aceste oferte se adreseaza celor ce sunt in cautarea unui carucior si care vor beneficia de reduceri de pana la 20% pentru produse din gama ABC Design, 3Tec, Avus, Mamba Tiko 6S sau Moving Light. Poti astfel sa iti alegi unul din modele de carucioare bebe mic pentru un copil sau pentru gemeni la un pret avantajos.

De preturi foarte atractive vor beneficia si cei care doresc sa achizitioneze scaune auto pentru cei mici. Acest produs este din ce in ce mai apreciat si din ce in ce mai utilizat de catre parinti acest lucru datorandu-se si legislatiei in vigoare ce impune folosirea unui scaun pentru copil adaptat inaltimii si greutatii acestuia. Scaunele pentru copii sunt extrem de utile in caz de impact sau de franare brusca amortizand socul la care este supus cel mic. Si cum in sezonul rece, participantii la trafic sunt mai expusi unor accidente sau tamponari usorare, bebe-mic.ro vine in ajutorul parintilor oferind in perioada 22 noiembrie – 1 decembrie reduceri importante la scaunele auto pentru copii Britax, scaunele King plus, Adventure, Eclipse, Kid, KidFix, Versatic precum si scaunele auto de la Nania: Driver SP, Ricer SP, Starter, Be Line SP.

Si cum luna cadourilor este foarte aproape, bebe-mic.ro nu a lasat deoparte jucariile. In perioada promotionala Black Friday poti achizitiona cu discounturi de pana la 40% triciclete marca Peg perego, jucarii din plus inteligente Tiny love sau produse Safety 1st.

De reduceri importante beneficiaza si patul pliabil Froggy marca My Kids sau setul format din pat si saltea marca Klups.De altfel numeroase produse de pe site intra in aceasta promotie, iar parintii sunt invitati sa intre si sa descopere cele mai avantajoase oferte.

Bebe-mic.ro este prezent pe piata din Romania de peste 5 ani oferind clientilor produse certificate si de calitate. Clientii pot beneficia de transport gratuit pentru comenzile de peste 500 lei si de o garantie de pana la 24 de luni la majoritatea produselor. Compania a cautat mereu sa isi imbogateasca gama de produse oferite cu modele noi, dar in acelasi timp extrem de sigure pentru cei mici, siguranta si calitatea fiind principalele preocupari ale magazinului online inca de la lansare.

Powered by SEO monitor