BCR Leasing si Softelligence – o noua implementare de e-Marketing in leasingul romanesc



Bucuresti, 28 martie – Dupa implementarea cu succes a modulelor de suport si vanzari online, BCR Leasing IFN a finalizat si implementarea functionalitatii de marketing online oferita de Softelligence, care permite campanii de promovare online sincronizate cu baza de date din back office.

Aplicaţia a fost deja folosita cu succes de catre BCR Leasing in promovarea campaniei „BCR Leasing AUTO – 10 ANI” catre un esantion de peste 22.600 de clienti, permitand atat transmiterea mesajului campaniei catre destinatari dar si colectarea si raportarea unor date de marketing importante pentru masurarea eficientei campaniei.

Implementarea modulului e-Marketing permite generarea campaniilor targetate pe canale multiple (telefonic, online, e-mail, SMS), efectuarea sondajelor online de satisfactie a clientilor, precum si analiza in detaliu a feedback-ului primit.

„Modulul e-Marketing al platformei OMNi ne ajuta sa transmitem informatii cu usurinta si sa monitorizam campaniile initiate prin prisma satisfactiei clientilor. De asemenea, faciliteaza imbunatatirea bazei de date prin colectarea informatiilor relevante  despre client.", declara Carmen Petcu, Head of Marketing & PR Department BCR Leasing.

Reamintim ca luna trecuta, BCR Leasing IFN a relansat site-ul web pentru revanzarea masinilor recuperate de la clienti (http://revanzare.bcr-leasing.ro) intr-o formula care permite ofertarea online in timp real. Clientii pot astfel transmite oferta catre echipa de vanzari chiar in timp ce o vizualizeaza si au posibilitatea de a deveni proprietarii produsului in termen de maxim trei zile.

Vehiculele prezentate pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice, care pot solicita mai multe detalii consilierilor de vanzari de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 16.30, la telefonul 0372.178.810.

 

Softelligence este prima companie din Romania care ofera o platforma integrata de e-business jucatorilor importanti din mediului de afaceri local. Infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania, compania are ca obiectiv stabilirea unui nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software si al consultantei tehnice. Produsele Softelligence sunt OMNi 2.0 (platforma de e-Care, e-Marketing si e-Commerce integrata cu Microsoft Dynamics CRM) si ELITE (servicii de high-end outsourcing).

***

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata românească de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o retea nationala bine dezvoltata, compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar. BCR LEASING IFN este o companie orientata spre client, preocupata permanent de inovatie, calitate si de adaptarea produselor si serviciilor sale la cerintele pietei.   

e-commerce e-marketing e-business softelligence bcr leasing