Bani mai multi, cu un minim de efort. Afla cum iti poti rotunji bugetul cu SimpleJobs!



 

Vrei sa castigi bani in plus, dar nu ai timp si pentru un al doilea job? SimpleJobs are o solutie pentru tine! In timpul pe care il petreci in fata calculatorului – lucru pe care cu siguranta il faci! – iti poti suplimenta veniturile utilizand retele de socializare precum Facebook sau Twitter. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi cont, gratuit, pe SimpleJobs si bugetul tau se va rotunji zilnic.

 

SimpleJobs este un site care iti ofera posibilitatea de a castiga bani in plus prin rezolvarea unor task-uri usoare, ce necesita doar cateva minute din timpul tau. Prin doar cateva click-uri, iti poti crea cont gratuit pe site-ul oficial SimpleJobs, www.simplejobs.ro, si vei primi automat, in contul tau, suma de 5 dolari. Task-urile pe care le poti rezolva prin intermediul SimpleJobs fac parte din domeniul Social Media, astfel ca poti avea sansa de a lucra pe retele precum Facebook, Twitter sau Google +, dar si de a scrie advertoriale, review-uri sau articole pe diferite teme.

 

Mai mult, daca recomanzi site-ul SimpleJobs si prietenilor ori cunostintelor tale, primesti cate 0,5 dolari pentru fiecare nou membru activ inscris. In plus, prin rezolvarea task-urilor active pe site-ul Simple jobs, primesti intre 0,5 si 20 de dolari, in functie de complexitatea acestora.

 

Acceseaza acum site-ul www.simplejobs.ro si convinge-te de cat de usor poate fi sa iti suplimentezi veniturile de acasa.

 

Despre SimpleJobs

 

La SimpleJobs poti completa joburi usoare castigand, astfel, bani in plus, poti vizualiza ofertele de joburi in progres, primesti un bonus de 5 dolari la inregistrare, iar noii utilizatori, veniti din recomandarile tale, iti vor aduce, si ei, castiguri suplimentare.

 

SimpleJobs este administrat de catre agentia de publicitate Target Web, una dintre cele mai mari agentii de publicitate online din Romania.

 

Succesul agentiei este garantat de transparenta demonstrata in lucrul cu clientii, partenerii si toti colaboratorii agentiei. Calitatea serviciilor este demonstrata de succesul si rezultatele clientilor.

 

Target Web este o agentie care administreaza diferite site-uri cu scopul realizarii obiectivelor stabilite cu clientii agentiei, printre care: site-uri de comunicate de presa, advertoriale, cataloage web, magazine virtuale. Target Web are o experienta pe piata online din anul 2006 iar, prin SimpleJobs, agentia a reusit sa cladeasca un parteneriat solid, prin care utilizatorii inscrisi sa realizeze diferite taskuri simple, de pe urma carora sa se genereze un profit de ambele parti, atat pentru ei, cat si pentru advertiseri.