Avocat-firme.info ghidul online despre cum sa incepi o afacere



Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina cu sediul in Bucuresti, specializat in diferite servicii juridice a lansat proiectul media www.avocat-firme.info prin care ofera asistenta juridica gratuita persoanelor juridice si fizice din lumea afacerilor. Astfel Avocat-firme.info a devenit ghidul online despre cum sa incepi o afacere. Antreprenorii care doresc sa infiinteze o societate comerciala vor beneficia de informatiile utile postate pe acest site informativ.

Portalul online www.avocat-firme.info structurat pe anumite teme semnificative legate de constituirea si activitatea unei firme se dovedeste a fi o sursa ideala de informatii pentru intreprinzatorii debutanti si pentru persoanele cu o vasta experienta in lumea afacerilor. Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina a propus lansarea acestui site informativ pentru a ajuta antreprenorii in operatiunile juridice respectiv in luarea deciziilor importante pe parcursul procesului de  infiintare a unor societati comerciale.

Cititorii interesati de noutatile din domeniul legislativ si economic vor putea citi toate articolele legate de stirile din lumea afacerilor precum si informatiile referitoare la infiintarea, modificarea si dizolvarea firmei. Persoanele care acceseaza siteul www.avocat-firme.info pot descoperi toate detaliile legate de etapele, actele si costurile necesare pentru infiintarea unei firme online, a unui PFA sau SRL.

In cazul asociatilor si administratorilor unor intreprinderi existente Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina pune la dispozitie informatii referitoare la modificarile in obiectul de activitate, denumirea respectiv recodificarea cod CAEN al societaii comerciale.

Site-ul Avocat-firme.info ofera detalii legate de serviciul de gazduire sediu social oferit de acest birou de avocatura pentru a simplifica etapele importante in procesul de infiintare a unei intreprinderi. Cabinetul de avocatura din Bucuresti va obtine toate actele necesare pentru a initia inregistrarea societatii comerciale de catre Oficiile Registrului Comertului. In sectiunea de asociatii si fundatii a portalului www.avocat-firme.info cititorii vor putea afla mai multe detalii legate de infiintarea unui ONG.

Echipa de specialisti juridici din cadrul Cabinetului de avocatura Leonte Oana Madalina va publica toate noutatile din lumea afacerilor precum si din domeniul juridic. Insa cel mai mare avantaj al sectiunii de blog il constituie faptul ca fiecare persoana fizica sau juridica va putea posta comenturi si intrebari referitoare la anumite servicii juridice si nelamuriri legate de serviciul gazduire sediu social, procesul de infiintare sau modificare a unor societati comerciale si alte incertitudini. Colaboratorii Cabinetului de avocatura Leonte Oana Madalina vor gasi raspunsurile la aceste intrebari in cel mai scurt timp.

Avocat-firme.info a devenit solutia prin care Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina din Bucuresti doreste sa ofere consultanta juridica gratuita persoanelor juridice si fizice din lumea afacerilor.  

infiintare firma infiintari firme infiintare srl gazduire sediu social avocat firme