Avantajele externalizarii serviciilor de curatenie pentru birouri

Orice companie are o activitate de baza in care exceleaza si care ii genereaza profit. Orice alta activitate in care este angajat personalul este, in general, ineficienta din punct de vedere al costurilor si al rezultatelor obtinute, iar solutia in acest caz este externalizarea catre o companie specializata. La fel stau lucrurile si cand vine vorba de activitatea de curatenie in birouri.

Vertex Cleaning este una din companiile de curatenie care zilnic ajunge in numeroase birouri din Bucuresti pentru operatiuni de rutina sau curatenie amanuntita. Majoritatea clientilor Vertex Cleaning au inceput printr-o prima testare a serviciilor pe o perioada limitata de timp, optand intr-un final pentru contracte pe termen lung dupa ce au realizat avantajele externalizarii serviciilor de curatenie.

O companie specializata are personal cu experienta, echipamente profesionale si substante de curatenie adecvate, astfel incat poate realiza o curatenie generala la fel de rapid intr-o firma de apartament sau intr-o companie cu sediul pe doua sau trei etaje. Numarul de persoane implicate este flexibil, un lucru pe care nici o firma nu l-ar putea sustine prin angajatii proprii, fie ei si dedicati pentru activitatea de curatenie.

O companie specializata de curatenie emite factura doar pentru orele efectiv lucrate astfel incat un manager poate sa isi gestioneze mai eficient bugetul, putand opta pentru o frecventa mai mica sau mai mare a sesiunilor de curatenie generala. De exemplu, in timpul verii cand o mare parte din angajati sunt plecati in concediu, nevoia de servicii de curatenie scade. Daca apelezi la personal propriu, vor fi generate constant aceleasi cheltuieli, indiferent de volumul activitatii in firma.

O companie specializata are mereu personal la dispozitie. 52 de saptamani pe an poti avea siguranta unui serviciu de care ai nevoie fara a trebui sa intrebi pe cineva cand se intoarce femeia de serviciu din concediul medical sau concediul de sarbatori.

Calitatea serviciilor furnizate de o companie de specialitate cum este Vertex Clenaing este mult superioara curateniei realizate de catre personalul propriu. Nu oricine cumpara aspiratoare industriale care stiu sa spele bine mocheta sau substante chimice profesionale care actioneaza rapid, fara a ataca parchetul ori scari de diferite dimensiuni care sa iti permita accesul pana la cel mai inalt plafon.

Sunt situatii in care personalul angajat pur si simplu nu ar face fata: in cazul in care se fac lucrari de constructii sau design interior sau cand sunt organizate diferite evenimente in cadrul companiei. In astfel de situatii, Vertex Cleaning apeleaza la personalul sau specializat care poate curata interiorul unei cladiri rapid, fara a opri activitatea companiei.

Sunt numeroase motivele pentru care orice echipa de management ar trebui sa ia in calcul externalizarea serviciilor de curatenie.

Vertex Cleaning este o companie specializata in servicii de curatenie birouri, spatii comerciale si industriale, dar si locuinte. Serviciile pot fi contractate pe baza de abonament cu o frecventa stabilita in functie de natura activitatii, dimensiunea spatiului si numarul de angajati. Preturile pentru serviciile de curatenie pot fi gasite pe site-ul companiei www.vertex-cleaning.ro .

Powered by SEO monitor