AutoExpert de mai e pe val!



Cateva dintre subiectele pe care le recomandam:

 

Teste:
Peugeot 508 condus in Romania – unghiuri si forme interesante, o trecere placuta de la eleganta la agresivitate; insonorizare cu iz teuton (folie acustica montata pe parbriz) care tine cu succes decibelii afara, indiferent de viteza de deplasare.

BMW 650i condus in Romania – capota imensa, saptele masiv si profilul care aduce a vas de croaziera, creioneaza una dintre cele mai opulente masini conduse vreodata.

Renault Twingo condus in Romania – layout interesant ce imparte foarte eficient zonele de interes pentru sofer;  doua scaune individuale, in loc de bancheta, ce beneficiaza de reglaje aproape identice cu cele din fata.

Test comparativ:
Ford Focus vs. Citroen C4 vs. Honda Civic vs. VW Golf – dintre compacte, pupularitatea lui Focus i-a luat pe multi prin surprindere, ramane de vazut cum s-a comportat in compania liderului etern  al clasei (Golf) si a challengerilor din Franta (C4) si Japonia (Civic).

Infiniti M 30d vs. Jaguar XFSD – impunator, luxos, dotari multiple, spatiu interior generos vs. sportiv si totusi elegant, interior futurist, portbagaj imens de 540 litri, atentie pentru detalii.

Ecologie:
Renault Fluence & Kangoo Z.E.– utopia masinilor electrice devine realitate la Renault.

Second hand:
Opel Corsa – “…rezistenta, fiabila, costuri de intretinere acceptabile si fara probleme majore in exploatare.” Liviu Popescu, Director Service Radacini.

Auto util:
Aventura second-hand – sfaturi de la Weltauto.

 

Reportaj:

Proiect4 by Mercedes-Benz – actiune reponsabila realizata cu succes alaturi de Mercedes-Benz GLK pentru a ajuta cateva zone uitate de lume.

 

Testele au fost realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara.

 

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta  avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi:  teste comparative, lista de preturi auto; revizii si costuri de intretinere. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

teste lansari modele second hand securitate anduranta ecologie util suv reportaj sport statistici vanzari club