Auto.de are cel mai inedit configurator pentru maşini noi

 

Ce aduce nou Auto.de pe piaţa din România?

La o lună de la lansarea oficială a versiunii în limba română, Auto.de - Deutschlands großes Autoportal prezintă configuratorul de autovehicule noi. Veţi putea foarte uşor să vă alcătuiţi maşina mult visată, prin intermediul unei accesări virtuale simple pe http://ro.auto.de/carconfigurator/ . Avantajele pe care le aduce acest serviciu: economisiţi timp şi bani. Diferenţa dintre preţul aceleiaşi maşini la reprezentanţă şi preţul obţinut prin configurarea pe ro.auto.de este considerabilă. Merită să încercaţi!


Cât timp sunt valabile anunţurile pe Auto.de ?
Pentru anunţurile postate de persoane particulare gestionarea valabilităţii lor se face de către Auto.de, astfel că, proprietarul anunţului primeşte automat, la interval de două săptămâni un email în care este întrebat dacă doreşte ca anunţul să fie postat în continuare pe auto.de. Dacă vehiculul nu s-a vândut, atunci anunţul rămâne publicat încă două săptămâni, după care primeşte un nou mesaj automat.
Pentru anunţurile publicate de dealerii auto gestionarea se face direct de către aceştia. Comercianţii înregistraţi pe portalul nostru deţin fiecare câte un cont. În acest cont ei au posibilitatea să-şi posteze oricâte anunţuri doresc, fiind responsabili şi de actualizarea lor. Dacă o maşină a fost vândută, comerciantul auto trebuie să îşi acceseze contul şi să şteargă anunţul respectiv.

Anunţurile de vânzare de pe Auto.de se plătesc?
Publicarea anunţurilor de vânzare pe Auto.de este gratuită. Bineînţeles, există cazuri în care proprietarul doreşte o poziţionare preferenţială a anunţului său, pentru care am gândit abonamente dedicate. Dealerii înregistraţi pe Auto.de deţin o perioadă gratuită, de opt săptămâni de la înregistrarea contului de comerciant, indiferent de numărul de anunţuri inserate.

Comercianţii înregistraţi pe portalul nostru au marele avantaj de a se adresa unei pieţe extinse la nivel european, ceea ce le creşte substanţial şansele de vânzare.
Pentru detalii suplimentare referitoare la abonamentele speciale, vă rugăm să accesaţi broşura: http://www.auto.de/files/Haendlerbroschuere-auto-de.pdf

 

Date de contact: Pentru întrebări, sau mai multe informaţii care privesc portalul Auto.de, vă rugăm să luaţi legătura cu:

Dl. Daniel Jacob
Barfußgässchen 11
04109 Leipzig, Germania
daniel.jacob@unister-gmbh.de

www.auto.de

configurator auto noi maşini noi de vânzare publicarea anunţurilor valabilitatea anunţurilor dealeri auto