Au venit brazii!



Incepand din 27 noiembrie 2010, va invitam sa admirati si sa cumparati produsele oferite de  Magazinul de Brazi. Depozitul cu vanzare este amplasat in incinta complexului Dragonul Rosu 1, pe Soseaua Afumati, Nr.13, comuna Voluntari.

 

Brazii pe care ii oferim sunt de cea mai buna calitate, stufosi, si mici si mari, cu radacina sau taiati, pentru toate gusturile si toate buzunarele. Forma conica, incarcata in mod uniform si mirosul autentic, specific sarbatorilor de iarna vor incanta simturile dumneavoastra si al celor dragi.  Acesti pomi au fost plantati si crescuti intr-un mediu controlat special pentru a aduce Bucuria Craciunului in casele dumneavoastra.

 

De un an de zile, Magazinul de Brazi livreaza catre clientii sai cei mai frumosi brazi naturali de Craciun. Am pornit la drum cu gandul ca indeplinim rolul de ajutoare ale lui Mos Craciun si asta ne-a ajutat sa ne implicam din ce in ce mai mult. Bucuria si zambetele clientilor nostri ne motiveaza sa mergem mai departe si sa dezvoltam an de an solutii cat mai favorabile pentru acestia. Astfel oferim LIVRARE GRATUITA, chiar la usa dumneavoastra, oriunde pe teritoriul Romaniei. De asemenea ne puteti urmari pe blog si pe site pentru a beneficia de ofertele zilnice, puse la dispozitia dumneavoastra.

 

Va invitam sa va alaturati noua in lupta pentru mediu si sa achizitionati brazii nostri si de pe platforma caritabila online CharityGift.ro, de unde 10% din pretul fecarui produs va fi donat catre ViitorPlus, ONG cunoscut pentru actiunile majore de reimpadurire.

 

Cu bucurie,

Magazinul de Brazi

Silva Group Romania

+40.21.250.40.78

brazi de craciun