Asigurareobligatorielocuintacom portal ce te ajuta sa inchei asigurarea obligatorie a locuintei

In 2011, mediul online iti ofera numeroase posibilitati pentru a te scuti de un drum in plus la banca sau la o companie de asigurari.

 

Pe acest concept s-a bazat si portalul asigurare-obligatorie-locuinta.com, site prin intermediul caruia poti incheia o polita de asigurare obligatorie in cateva minute, la una din urmatoarele societati: ABC Asigurari, Astra Asigurari, Ardaf, Carpatica Asig, Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali, Grawe Romania, Groupama Romania, Uniqa Asigurari, Platinum Asigurari.

 

Trebuie doar sa completezi tipul de locuinta, societatea si un formular cu informatiile de pe cartea de identitate: nume, prenume si CNP. Mai avem nevoie de adresa locuintei asigurate, detaliile de livrare si modalitatea de plata folosita pentru a incheia polita de asigurare obligatorie locuinta in 2011.

 

Totul se realizeaza intr-un mediu securizat, datele tale fiind confidentiale si trimise in siguranta catre noi.

 

Indiferent de societatea pe care o alegi, tarifele sunt urmatoarele:

 

10 euro pentru constructii cu fundatie de beton sau lemn

 

20 de euro pentru constructii din chirpici

 

Incheie acum o asigurare obligatorie de locuinta online in cateva minute si scapi de una dintre probleme cu care se confrunta majoritatea romanilor in aceasta perioada!

asigurare locuinta asigurare obligatorie asigurare locuinta 2011