Rapid si Modern, Smart Bill Online isi propune sa revolutioneze facturarea in Romania

Pe facturionline.ro puteti gasi versiunea online a celui mai popular soft de facturare din Romania. Smart Bill ofera servicii usor de utilizat intr-o prezentare placuta, minimalista care pot schimba modul in care afacerea dumneavoastra intelege si foloseste facturarea.

Dovada calitatii serviciilor Smart Bill sunt cei peste 18,000 de clienti, persoane juridice cat si fizice care au achizitionat licenta pentru facturare si gestiune si care nu au revenit la modul traditional sau softul invechit pentru a factura. Rapiditatea, estetica, usurinta si organizarea sunt principalele atuuri ale lui Smart Bill, atuuri sesizate din plin de clientii satisfacuti.

Programul Smart Bill inseamna o experienta a facturarii simpla, practica si moderna:

-          Datele introduse in aplicatie sunt invatate si completate automat la urmatoarea utilizare

-          Documentele emise au un deisgn profesionist si personalizat

-          Fiind online, softul poate fi accesat de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

-          Calculele, alta data complexe si scrise de mana sunt facute acum automat

-          Evidenta incasarilor e la un click distanta

-          Siguranta completa a datelor si informatiilor stocate in aplicatie

Produsele Smart Bill sunt in spatele a sute de mii de facturi emise lunar, care cumulate ajung la o impresionanta valoare de peste 1 miliard de euro cu un numar de 50,000 de utilizatori satisfacuti.

Inceputurile Smart Bill

 In spatele profesionalismului Smart Bill sta un Board of Advisors, in care se regaseste ca membru antreprenorul si investitorul Radu George. Board-ul are ca rol principal cosilierea echipei Smart Bill in privinta deciziilor importante pentru viitorul si buna functionare a firmei.

Un episod marcant al existentei Smart Bill este aparitia Smart Bill Gestiune in anul 2012. Acesta a aparut pe fondul cererii clientilor, entuziasmati de calitatea serviciilor oferite de Smart Bill Facturi, marcand in acelasi timp si un trend ascendent al notorietatii pe piata facturarii online.

 Dupa mai bine de jumatate de deceniu de functionare in competitivul mediu business si de antreprenoriat Smart Bill atinge impresionanta cifra de afaceri de 300.000 de euro in anul 2012. Anul 2012 mai marcheaza o importanta borna in istoricul Smart Bill, fiind momentul in care firma se asociaza cu alte brand-uri importante la nivel national cat si international. Printre efectele acestei asocieri se numara marirea echipei la 20 de membri, si deschiderea unui centru de Customer Support, devenind astfel unul din putinele programe de facturare de pe piata care ofera acest serviciu. 

 

Powered by SEO monitor