Articole tehnice si componente antivibratii din cauciuc si metal la Romflex Prod

Cu aproape trei decenii de activitate in domeniul fabricarii produselor tehnice de cauciuc-metal, Romflex Prod a ajuns un nume tot mai apreciat in Romania si in afara tarii. Articolele fabricate aici sunt exportate catre clienti din Suedia, Norvegia, Elvetia, Olanda Germania si alte tari europene, atingand un nivel ridicat de calitate si siguranta. Toate produsele sunt masurate si inspectate individual, respectand normele 3.1 Material Certificate si EN ISO 9001:2008 ca standard de calitate.

Bucse, tampoane si garnituri din cauciuc prin RomflexProd

Firma produce articole tehnice si componente antivibratii din cauciuc si cauciuc-metal pentru diferite ramuri ale industriei (constructii civile si industriale, automobile, vehicule si utilaje grele, camioane). Printre produsele noastre se numaratampoane vibrocompactoare (cu rol de a prelua vibratii sau forte de compresie), bucse (cu rol de a prelua vibratii si forte radiale, axiale, cardanice), amortizoare speciale, garnituri de etansare si multe alte produse cu aplicatii diverse.

Materialele folosite in mod uzual sunt amestecurile de cauciuc din urmatoarele tipuri de elastomeri: cauciuc natural (NR), cauciuc stirenbutadienic (SBR), cauciuc nitrilic (NBR), EPDM, cauciuc cloroprenic/neopren (CR), cauciuc siliconic, Viton® (FKM/FPM). Fiecare din aceste amestecuri de cauciuc are proprietati speciale pentru anumite tipuri de aplicatii, de la rezistenta la forte mari de compresie, torsiune, rupere, pana la rezistenta la diferite substante chimice si uleiuri, sau temperaturi foarte ridicate de pana la 300 grade Celsius.

Produse

Romflex Prod va ofera o gama variata de articole tehnice din cauciuc si metal. Va stam la dispozitie cu dimensiuni standard care se potrivesc cu echipamentele dumneavoastra deja existente, avand deasemenea posibilitatea de a executa articole personalizate conform specificatiilor dumneavoastra.

1. Tampoane din cauciuc

Aceste componente ale unui ansamblu au rolul de a prelua vibratii sau forte de compresie, intindere, moment de torsiune, etc. Ele sunt compuse din cauciuc sau cauciuc lipit pe metal, avand forma si dimensiunile date de ansamblul de forte la care sunt supuse si locul de montare. 

Cauciucul natural este cel mai des utilizat material pentru tampoane din cauciuc (pentru temperaturi intre – 30°C si +70°C si expuneri scurte pana la + 90°C) insa pentru aplicatii speciale se pot alege si alte tipuri de cauciuc rezistente in diferite medii.

Firma noastra produce tampoane din cauciuc pentru vibrocompactoare de diferite dimensiuni si modele (Benford, Bomag, Dynapac, Vibromax, CAT etc.). Acestea sunt produse din cauciuc natural foarte rezistent la compresie si forfecare si vin insotite de certificat de garantie si declaratie de conformitate.

2. Garnituri din cauciuc

Pot fi folosite pentru diverse tipuri de etansari, cu rezistente la uleiuri, medii extreme sau temperaturi foarte ridicate. De obicei, pentru producerea acestor garnituri folosim amestecuri din cauciuc pe baza de elastomer NBR (nitrilic), rezistent la produse petroliere.

De asemenea, pentru rezistenta foarte buna in medii extreme (temperaturi de pana la 300 grade Celsius, rezistenta la diversi compusi chimici), folosim amestecuri pe baza de elastomer Viton® (FKM/FPM), amestec importat la cel mai bun pret din tara. Amestecurile Viton® sunt o marca inregistrata a DuPont Performance Elastomers.

Pe langa garniturile aflate deja in procesul nostru de productie, putem asimila orice tip de garnitura, in baza unui desen tehnic sa a unei mostre.

3. Bucse de cauciuc

Au rolul de a prelua vibratii si forte radiale, axiale, cardanice si moment de torsiune. 

Ele sunt compuse dintr-o armatura interioara si una exterioara fixate de un strat de cauciuc lipit pe metal, avand forma si dimensiunile date de ansamblul de forte la care sunt supuse si locul de montare. Unele bucse sunt compuse doar din cauciuc sau dintr-o armatura interioara, imbracata in cauciuc.

Cauciucul natural este cel mai des utilizat material (pentru temperaturi intre – 30°C si +70°C si expuneri scurte pana la +90°C) insa pentru aplicatii speciale se pot alege si alte tipuri de cauciuc rezistente in diferite  medii.

Bucsele cauciuc-metal (flexiblocuri), sunt bucse din cauciuc, armat cu armaturi metalice, de obicei o armatura interioara si una exterioara, sau, in anumite cazuri, doar o armatura interioara imbracata in cauciuc. Aceste flexiblocuri rezista foarte bine la forte radiale, axiale, cardanice si de torsiune.

Bucse din cauciuc, confectionate de Romflex Prod pentru a face fata cu succes in diferite aplicatii intense - rezista cu succes la forte radiale, axiale, cardanice si de tornisiune. Pe langa anumite articole tehnice din cauciuc ce se gasesc deja in planul de productie, putem realiza ori noi produse, oferind solutii optime la preturi accesibile, pentru clienti din intreaga tara (pe baza unei mostre sau a unui desen tehnic). 

Intreaga operatiune - de la pregatirea produsului, pana la proiectare, fabricare a matritei, executie a articolului de cauciuc finit, este atent pregatita si verificata.

Suntem specializati in productia de piese personalizate, pe baza desenului tehnic sau a unei piese model primite de la client.

Printre articolele produse de noi, se numara o mare diversitate de articole personalizate, in functie de specificatiile clientului, atat articole cu intrebuintari speciale (ex: domeniul alimentar), cat si articole rezistente in medii extreme si temperaturi foarte ridicate.

De asemenea, comercializam amestec de cauciuc Viton (FKM/FPM), produs in UE, atat negru cat si colorat, la cel mai bun pret din tara.

4. Prelucrare metale prin aschiere

La inceputul anului 2019, odata cu mutarea intr-un sediu nou, mai incapator, oferim clientilor un nou tip de operatiuni – Prelucrarea prin aschiere.

RomflexProd utilizeaza unele dintre cele mai moderne tehnologii de prelucrare prin aschiere (CNC), operate de echipe de specialisti. Firma detine numeroase strunguri cu comanda numerica si centre de prelucrare cu comanda numerica, de inalta precizie, precum si utilaje conventionale de prelucrare a metalului (fierastraie, masini de gaurit, strunguri, freze).

Piesele prelucrate de noi sunt adesea parte integranta a articulatiilor sferice la trenuri si utilaje grele, avand un nivel foarte ridicat de calitate.

Despre Romflex Prod

Compania ROMFLEX Prod ia nastere in anul 1994, fiind specializata in productia de articole din cauciuc, din cauciuc lipit pe metal si din metal prelucrat prin aschiere. 

Colectivul firmei a acumulat o bogata experienta in decursul anilor lucrand alaturi de domenii industriale dintre cele mai exigente, cum ar fi: industria de autovehicule si utilaje grele, constructii, miniera, navala, etc. 

Aceasta experienta, alaturi de un personal calificat si o dotare complexa, permite furnizarea de solutii optime pentru problemele legate de antivibratie si acustica. 

Clientii se pot baza pe Romflex Prod - de la conceperea produsului,  proiectarea si executarea matritei, a componentelor metalice, pana la executia produsului finit. Pe langa articolele aflate deja in planul de productie, firma poate asimila orice produs nou si poate oferi solutia optima pentru a indeplinii cerintele oricaror clienti.

Produse din cauciuc metal la Romflex Prod

Produse din cauciuc metal la Romflex Prod

articole tehnice de cauciuc articole din cauciuc produse cauciuc produse cauciuc la comanda bucse din cauciuc bucse de cauciuc tampoane de caucic tampoane cauciuc garnituri cauciuc bucse cauciuc metal prelucrare prin aschiere prelucrare metal prin aschiere prelucrare metale prin aschiere