IdealMIX.ro - Design-ul perfect al casei incepe cu tencuiala decorativa

Cand construim o casa sau renovam o locuinta, tencuiala aplicata este importanta din mai multe motive, pe langa faptul ca trebuie sa fie rezistenta trebuie sa ofere si un aspect placut, atat la interior, cat si la exterior. Idealmix.ro te asteapta cu variante de tencuiala decorativa de calitate superioara ce vor deveni parte din decorul casei tale.

Tencuiala decorativa - rol multiplu

Peretii casei noastre arata extraordinar atunci cand sunt proaspat vopsiti. Insa, in special daca ai copii, stii ca daca nu alegi un produs de calitate cat de curand se vor murdari. Iar sa schimbi frecvent nuanta peretilor este un proces obositor si consumator de timp. Trebuie sa muti mobila, sa o protejezi, iti trebuie mult timp pentru aplicare si uscare intre straturi in special daca vrei sa acoperi o nuanta inchisa. Si evident, iti va lua o multime de timp sa faci si curatenie. Asa ca alege din start de la IdealMIX tencuiala decorativa potrivita.

Ai putea opta pentru varianta Domus Auto clean daca ai copii sau animale de companie. Aceasta tencuiala acrilica siliconata are efect de autocuratare. Un mare avantaj daca peste tot pe pereti vezi amprente de maini sau labute. Este armata cu fibre de polipropilena si are aspect canelat/bob de orez. Este ideala de utilizat atat pe peretii interiori, cat si exteriori. Se aplica usor, este rezistenta la uzura si are putere mare de acoperire. Prezinta o aderenta foarte buna la suprafete absorbante si este rezistenta la murdarie, radiatii UV sau intemperii. Prezinta proprietati rezistente la mucegai, fungi si bacterii. Se poate colora in peste 1000 de nuante. Are permeabilitate la vapori si este elastica. Suprafetele ce trebuie vopsite trebuie curatate in pralabil de praf si urme de grasime si trebuie sa fie complet uscate.

Pentru un decor unic incearca tencuiala mozaicata Quartz. Este rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice, la umiditate si mucegai. Are o lavabilitate excelenta si se poate utiliza la exterior si interior pe soclu, arcade, coloane si alte elemente speciale ce definesc casa.

Descopera mai multe despre aceste produse, dar si multe altele, pe idealmix.ro.

Contact:

contact@idealmix.ro

idealmix.ro