Crioflowers - furnizor devotat de ornamente create de mama natura si stabilizate de om!

Cand vine vorba da flori si plante stabilizate sau uscate, Criflowers este magazinul online ce iese in evidenta. Publicul roman stie deja ca de aici poate achizitiona ornamente create de insasi mama natura, doar prelucrate de catre om pentru a rezista vesnic. Asadar, atat proprietarii de florarii, magazine de cadouri si chiar oamenii simpli sunt invitati sa isi bucure privirea cu gama de produse de pe crioflowers.ro.

Pentru cei ce iubesc florile, aspectul lor inegalabil si in special parfumul lor, Crioflowers vine cu recomandari de produse meninte sa reziste o viata. De pe crioflowers.ro pot achizitiona cei interesati trandafiri criogenati ce poarta semnatura brand-ului Rose Amor. Trebuie amintit de faptul ca magazinul online in cauza este distribuitor oficial in Romania al acestei marci.

Dar din dar se face rai - flori din sapun ce pot surprinde placut pe oricine!

Crioflowers este un adevarat reper la capitolul flori din sapun. Acestea pot fi folosite pentru a crea buchete si aranjamente inedite. Nu doar aspectul face aceste flori atat de indragite, ci si parfumul pe care il emana.

In stocul de pe crioflowers.ro, categoria flori din sapun, regasesc toti cei interesati bujori, cale, flori de cires, gerbere, hortensii, orhidei, dar si trandafiri. Stocul acestui magazin online este unul vast, iar fiecare produs disponibil este insotit de toate informatiile de interes pentru potentialii cumparatori. Pe langa pret amintim de dimensiuni, numarul de bucati dintr-o cutie si lungimea tulpinii, acolo unde este cazul.

Surpriza este completa doar atunci cand exista si ambalaj spendid!

Un cadou nu poate fi numit complet pana cand nu este impachetat adecvat. De aceea, Crioflowers isi intampina clientii si cu cutii de cadou, ambalaje de impachetat, dar si role de panglica.

Crioflowers poate fi numit astfel locul din care cadourile pleaca. De aici pornesc cadourile din inima - flori si plante uscate, trandafiri criogenati, licheni stabilizari, tije si petale, ursuleti de spuma si nu numai fac parte din colectia inedita a acestui magazin online. 

Cat despre licheni si muschii stabilizati, acestia sunt pusi la dispozitia publicului interesat in sistem de vanzare en-gros, insa exista si posibilitatea de a crea proiecte custom.

Mai multe detalii in acest sens direct pe crioflowers.ro sau prin contact direct cu personalul:

0730 301 234
contact@crioflowers.ro

Crioflowers