Armelle importator produse cosmetice Bio cauta distribuitor

 

Armelle, importator unic a produselor cosmetice Bio, Laboratoire Gravier și Reve de Provence din Franța cu o gamă diversificată de produse de îngrijire si de  înfrumusețare  Bio caută distribuitori.

Baza produselor este în proporție de peste 99% de origine vegetală, parfumul produselor este extras din uleiuri esențiale pure și naturale, provenite din agricultura biologică si în același timp produsele se bucură de certificări precum CosmeBio, EcoCert și Nature&Progres.

 

Ceea ce vă oferim sunt produse de calitate la un preț foarte bun cum ar fi produse cosmetice bio pentru bebeluși, produse cosmetice bio pentru îngrijirea parului, produse cosmetice bio pentru îngrijirea corpului, produse cosmetice bio pentru îngrijirea feței etc.

 

Avantajele distribuitorului:

Deoarece fiecare client este unic, la fel considerăm și fiecare partener cărora le oferim condiții deosebite de colaborare.

Produsele Bio nu reprezintă o garanție doar pentru sănătatea ta, ci și pentru mediu. Un principiu simplu de conviețuire: Ai grijă de natură, și natura are grijă de tine!

 

Pentru mai multe informatii vă invităm să accesați siteul nostru de prezentare http://www.armelle.ro/   pentru a vă crea o imagine mai clară asupra acestor produse.

In cazul in care v-am trezit interesul si ați fi interesat de un parteneriat cu noi vă rugam sa ne contactați folosind mijlocul preferat, fie prin telefon, email sau de ce nu chiar personal printr-o vizită la sediu.

Persoană de contact: Viki Bántó

Str. Sovata Nr. 8, 410290 Oradea

Tel.: 0259.454-537

Mobil: 0747.755-764

Fax: 0359.814-399

E-mail: armelle.marketing@gmail.com

Web: http://www.armelle.ro/

cosmetice bio cosmetice naturale cosmetice franta