Arata-ne ca stii sa te distrezi si castigi 100 lei

Cu totii am fost copii si elevi, iar toata lumea stie ca nimic nu se compara cu momentul inceperii vacantei de vara. Aceasta este perioada cea mai asteptata de elevi din tot anul scolar si semnifica inceputul distractiei: din tabere, din excursii, de la bunici sau din timpul jocurilor cu parintii sau cu prietenii.

Pentru vara aceasta, Zibo le-a pregatit copiilor o surpriza nemaipomenita. Toti prichindeii au acum ocazia sa arate tuturor cat de bine s-au simtit in vacanta si sa castige 100 lei din partea lui Zibo. Daca nu puteti voi, rugati-i pe parinti sau bunici sa imortalizeze fiecare moment deosebit.

Cei care vor sa participe la acest concurs sunt rugati sa isi creeze cont pe www.zibo.ro, asta in cazul in care inca nu au asa ceva, sa incarce imaginile si sa le inscrie in cel mai nou concurs de imagini pentru copii “Ce bine-i in Vacanta Mare”.

Va castiga imaginea care aduna cele mai multe voturi pe zibo.ro.

Dupa inscrierea materialelor, tot ce va revine de facut este sa adunati cati mai multi zibari si sa votati imaginea preferata. Si prietenii va pot ajuta. Rugati-i sa isi creeze cont pe Zibo.ro si sa voteze si ei imaginea dumneavoastra. Astfel ca pe data de 16 septembrie 2011, la ora 16:00 cand se incheie concursul, castigatoare va fi desemnata imaginea care a reusit sa adune cele mai multe voturi.

Castigatorul va primi un premiu de 100 lei din partea lui Zibo.

Succes!

concurs de imagini vacanta mare copii zibo.ro