Principalul obiectiv pe care ar trebui să-l aibă pariorul român de rând în 2020

Anul 2020 doar ce a început și pariorii sunt la momentul bilanțurilor și la crearea planului de atac pentru a avea un an productiv din punct de vedere parioristic. 

Principalul obiectiv pe care ar trebui să și-l traseze o mare parte dintre pariorii români ar fi să înceapă să joace doar la pariuri online și să nu mai piardă timp și bani jucând în agențiile stradale. Sunt foarte mulți cei care nu joacă pe internet, deși este mult mai avantajos.

Nu mă crezi? Citește în continuare și vei afla de ce este mai bine să pariezi pe internet. 

Principalele 3 avantaje ale pariurilor online 

Îți voi prezenta pe scurt principalele avantaje avute de plasarea pariurilor pe internet. 

1. Posibilitatea de a paria pe cote foarte bune 

Lista caselor de pariuri online în România cuprinde în acest moment 20 de nume. Dacă deschizi cont la majoritatea dintre ele  sau chiar la toate vei putea paria pe cele mai bune cote. 

Poate că pentru unii nu contează foarte mult diferența de cote, dar o să te convingi că nu-i așa după ce vin cu 2 exemple. 

Exemplul 1:  Câștigi într-un an 100 de bilete cu cote de 2 și mize de 100 RON. Înseamnă un câștig de 20.000 RON. Dacă în loc să joci pe cota 2 ai fi căutat și ai fi găsit cote de 2.10 câștigul ar fi fost de 21.000 RON. Un câștig suplimentar de 1.000 RON nu-i de neglijat. 

Exemplul 2: Joci un bilet cu 2 RON și cota 2.000 și câștigi. Vei lua 4.000 RON. Fiind vorba de o cotă de 2.000 vor fi multe pronosticuri, iar dacă le vei juca la altă casă ai putea să ai chiar și o cotă finală de 2.400. Astfel câștigul ar fi fost 4.800 RON. Din nou o diferență consistentă doar din diferența de cote. 

2. Plătești mai puține taxe 

În agențiile stradale plătești 5% taxă la fiecare bilet jucat și mai plătești 5% impozit la fiecare bilet câștigat. Joci 100 RON pe cota 2 și de fapt câștigi 195 RON, din care 2 RON vor rămâne la impozit și iei 193 RON. 

La casele de pariuri online plătești doar impozit de 1% când retragi banii. Prin urmare același bilet jucat cu 100 RON jucat pe cota 2 îți va aduce 200 RON. Doar dacă decizi să retragi câștigul vei plăti 2 RON, altfel toți banii se vor regăsi în contul tău. 

3. Pariezi live în cele mai bune condiții 

Una este să mergi într-o agenție stradală și să aștepți după cei care joacă la loterii sau după o persoană care are 10 bilete la pariuri cu câte 20 de pronosticuri fiecare. Până ajungi să plasezi pariul live dorit riști să se modifice cota foarte mult. 

Alta este să plasezi pariul live simplu direct de pe telefonul mobil, fără să pierzi vreo secundă în plus. Mai mult, sunt case de pariuri online care vine în întâmpinarea clienților săi cu funcții interesante. 

De exemplu la casa de pariuri Winmasters România vei putea modifica un bilet care a fost deja jucat. Adaugi pronosticul pe biletul de pariuri, după care dai click pe Alegeți un pariu pentru a-l edita. Ulterior selectezi biletul pe care vrei să adaugi noul pariu și în final plasezi noul bilet. 

Acestea sunt doar 3 motive pentru care dacă-ți faci acum lista priorităților parioristice pe 2020 în capul ei ar trebui să se afle trecerea la pariurile pe internet.