Aplica pe www.aerohelp.ro pentru a afla daca esti eligibil pentru despagubiri in caz de zbor anulat

Se prea poate ca odata in viata oricine sa se confrunte cu situatia in care zborul lor este intarziat sau anulat. Poate pentru unele persoane nu exista consecinte prea grave cand patesc asta, insa unii pot pierde un interviu important, pot pierde o persoana, pot pierde lucruri ce nu pot fi vreodata compensate cu vreo suma de bani. Totusi, o astfel de situatie nu trebuie lasata la voia intamplarii. Daca in ultimii 3 ani ai avut un zbor intarziat sau anulat poti primi despagubiri.

In acest sens te ajuta Aerohelp, cu pagina oficiala www.aerohelp.ro. Vei afla in randurile urmatoare ce drepturi ai si ce compensatii poti primi.

Drepturile tale in cazul unui zbor anulat

Oricare ar fi motivul anularii unui zbor, compania aeriana are obligatia de a-ti asigura confortul si siguranta pe toata durata asteptarii unui nou zbor spre destinatia ta. Ai urmatoarele drepturi:

     primirea rambursarii integrale a costului biletului de avion;

     mese si bauturi racoritoare oferite de catre compania aeriana;

     doua apeluri telefonice gratuite sau mesaje prin e-mail sau fax.

In cazul organizarii unei noi rute spre destinatia ta, operatorul de zbor trebuie sa iti asigure cazarea la un hotel si transportul inspre/dinspre aeroport si locul cazarii. Daca zborul este unul cu escala si nu mai vrei sa ajungi la destinatia finala, compania este obligata sa iti ofere un zbor de intoarcere spre aeroportul de unde ai plecat.

Ai dreptul de a primi o despagubire intre 250-600 de euro, iar aceasta este calculata in functie de distanta pe care trebuia sa o parcurgi cu acel zbor.

Lasa-i pe cei de la Aerohelp sa se ocupe de tot

Este si asa frustrant ca ai trecut prin asta, gandeste-te numai cati nervi si stres te asteapta daca te decizi sa rezolvi singur situatia, comunicand cu greu prin e-mailuri cu compania aeriana. Aplicatia pentru a afla daca esti eligibil pentru despagubire este complet gratuita si dureaza doar 5 minute. De acolo, echipa Aerohelp se va ocupa de tot ce inseamna acte si comunicare cu compania aeriana, cunoscand pe deplin legislatia si lucrand cu profesionalism, astfel incat sa obtii despagubirea ideala.

Afla mai multe informatii din pagina oficiala www.aerohelp.ro.

Contact:

help@aerohelp.ro