Konica Minolta bizhub PRESS C1070 – Noi standarde in evolutia tiparulului digital de inalta calitate

Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de print digital, tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) si a serviciilor de productie de obiecte promotionale personalizate, creste calitatea, diversitatea aplicatiilor de tipar digital si viteza de executie a printurilor prin achizitia si implementarea in productie a noului echipament Konica Minolta bizhub PRESS C1070.

Lansat pe piata din Europa in februarie 2014, Konica Minolta bizhub PRESS C1070 este de asemenea si primul echipament de acest tip achizitionat pentru serviciile de print din Iasi si restul Romaniei, exclusiv de catre Adi Center la IPEX 2014.

Echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C1070 marcheaza o noua etapa din evolutia tiparului digital alb negru si color, prin capacitatea de redare cu acuratete crescuta a imaginilor (rezolutie full color de 1200 x 1200 dpi x 8 bit) – claritatea remarcabila a imaginilor fiind asigurata prin noi caracteristici tehnologice unice, de exemplu tonerul polimerizat Simitri® HD E permite obtinerea unor texturi cu un grad de naturalete crescut.

Pe de alta parte, tonerul polimerizat Simitri® HD E asigura performante notabile si in reducerea consumului de energie, micsorand astfel impactul negativ generat prin interactiunile cu mediul inconjurator.

Echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C1070 ofera tehnologii avansate de procesare a culorilor (S.E.A.D. IV imaging, FM screening). Stabilitatea si reproductibilitatea culorilor este determinata prin mecanisme complexe de calibrare a culorilor in timp real – de exemplu, sistemul de autocalibrare al densitatii culorilor Konica Minolta Relay Unit RU-509 creste acuratetea printului pentru fiecare tip de material suport imprimat.

In aceste conditii, echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C1070 ofera o calitate superioara pentru tiparul digital color si alb negru.

Productivitatea echipamentului este crescuta – de exemplu viteza de imprimare pentru hartie A4 este de 71 pagini/minut. O alta caracteristica notabila privind productivitatea este viteza egala de imprimare pentru diverse tipuri de material suport (hartie sau carton) cu densitati diferite, cuprinse in intervalul 62 – 176 g/m2.

Sistemul de management complex al hartiei si de calibrare a culorilor, combinat cu facilitatile profesionale de print si finisare inline permite identificarea de solutii optime cu standarde foate inalte, pentru orice necesitate de productie din cadrul serviciilor de tipar digital, cerute atat de clientii din Romania cat si cei din restul Europei.

print digital Iasi print digital Bucuresti Konica Minolta bizhub tipar carte editura carte