Apelează la serviciile profesionale de șlefuire pardoseli pentru orice tip de piatră naturală oferite de Master Stone Clean!

Piatra naturală este unul dintre cele mai apreciate materiale. Este utilizată atât ca material de construcție, pentru rezistență, dar și pentru a decora numeroase spații, atât interioare, cât și exterioare. Cea mai des întâlnită întrebuințare a pietrei naturale este la placarea pardoselilor sau a blaturilor. Însă deși este un material rezistent, piatra naturală are nevoie de îngrijire periodică pentru a-și menține atractivitatea și proprietățile.

 

Cea mai folosită modalitate de îngrijire este șlefuirea pietrei naturale. Acest demers este realizat de către serviciile unei firme profesionale, în care o echipă cu experiență și dotată cu aparatură și substanțe speciale redă strălucirea și aspectul fermecător al acestui material. Dacă și tu dorești să readuci farmecul și luciul pardoselilor tale din piatră, poți apela la serviciile de șlefuire piatră naturală oferite de către Master Stone Clean.

 

Cum se realizează procesul de șlefuire al pardoselilor din piatră naturală?

 

Pentru realizarea pardoselilor sau a blaturilor se pot utiliza mai multe tipuri de piatră naturală. Printre cele mai folosite sunt marmura, travertinul, granitul sau mozaicul (combinație de roci). Fiecare are anumite caracteristici de care trebuie să se țină seama pentru ca procesul de curățare să se desfășoare eficient și cu rezultate durabile. Însă oricare ar fi tipul de piatră, echipa de lucrători utilizează un aparat șlefuitor, pe care se montează discuri abrazive, cu intensități diferite.

 

Discurile rotative realizează o șlefuire graduală a suprafeței pardoselii, eliminând astfel defectele, impuritățile, petele și alte neregularități. Se obține astfel o suprafață perfect plană și un luciu caracteristic. Pentru a nu se împrăștia pulberea, aceasta se amestecă în timpul procesului cu apă. Reziduurile rezultate sunt apoi aspirate cu un aspirator special pentru lichide. Suprafața din piatră poate fi apoi tratată cu diferiți detergenți sau substanțe ce contribuie la permanentizarea efectului de strălucire.

 

O șlefuire piatră realizată de către profesioniști duce la rezultate durabile pentru orice tip de paviment!

 

Atunci când constați că suprafața pardoselii din piatră și-a pierdut luciul, prezintă pete, zgârieturi sau este neregulată, înseamnă că roca prezintă semne de uzură. În asemenea cazuri este necesară intervenția unei echipe de specialiști în șlefuirea pietrei naturale. În funcție de tipul rocii și de starea sa, aceștia implementează măsurile necesare pentru un tratament adecvat și eficient. Iată care sunt măsurile recomandate în funcție de tipul de piatră naturală:

 

lȘlefuire Marmură

Marmura este cea mai utilizată piatră pentru pardoseli și blaturi. Este o rocă care atrage prin naturalețe și eleganță. Este rezistentă, dar este permeabilă la apă și alte lichide. Se recomandă serviciul de șlefuire progresivă a marmurei, curățarea ei, iar la final procesele de cristalizare și impermeabilizare. Acestea din urmă se realizează pentru a conferi un luciu intens și a acoperii porii din țesutul rocii, prevenind astfel infiltrarea lichidelor.

 

lȘlefuire Travertin

Travertinul este o rocă asemănătoare marmurei, însă cu un grad mai mare de porozitate. Este utilizat la placarea pardoselilor, fațadelor clădirilor sau a monumentelor. Ca și în cazul marmurei se recomandă șlefuirea sa graduală și apoi serviciile de cristalizare și impermeabilizare.

 

lȘlefuire Granit

Granitul este o rocă dură, cu o frumusețe aparte dată de modelele de culori și de granulațiile din țesutul său. Și în acest caz șlefuirea este o soluție indicată pentru a readuce strălucirea acestei pietre. La cerere acest serviciu se poate completa cu cristalizare, impermeabilizare sau lustruire granit. Dacă pe suprafața sa sunt urme de alte substanțe (adezivi, silicon, chit) se pot accesa serviciile se curățare și decapare.

 

lȘlefuire Mozaic

Mozaicul este compus dintr-o combinație de pietre naturale de diferite culori și mărimi. Suprafața sa compusă poate suferi uzură atât fizică, cât și chimică. Pentru a readuce strălucirea și culoarea caracteristice este nevoie de mai multe servicii, precum: șlefuire, lustruire, cristalizare și impermeabilizare.

 

Apelează la serviciile unei firme profesionale de curățare piatră naturală și vezi cum pardoseala ta va străluci din nou!

 

Pentru a te bucura de aspectul fermecător al unei suprafețe din piatră naturală este necesară o bună îngrijire realizată de către o echipă de profesioniști cu experiență. Echipa masterstoneclean.ro îți oferă toate serviciile necesare pentru a putea  admira din nou o suprafață strălucitoare și unică. Se va ține cont de toate aspectele importante pentru ca rezultatul să fie cel dorit de tine.

 

Cu eficiență, atenție la detalii, responsabilitate și dotări de ultimă oră, orice tip de piatră naturală poate fi recondiționat pentru obține un aspect proaspăt și plin de naturalețe. Bucură-te și tu de frumusețea și prestigiul pietrei naturale și apelează la serviciile profesionale oferite de o echipă specializată!

Slefuire marmura Master Stone Clean

Slefuire marmura Master Stone Clean

slefuire marmura slefuire piatra naturala curatare marmura curatare piatra naturala slefuire pardoseli master stone clean