Aparate de incalzit electrice la reducere
 

Odata cu venirea toamnei, incalzirea spatiului de locuit devine o problema de actualitate. Daca nu ai planuit o investitie in sistemul de incalzire a locuintei tale, ia in considerare aparatele de incalzit electrice, o solutie eficienta de a asigura confortul termic al locuintei tale.

 

Choicebrand iti vine in ajutor pentru a crea confortul de care ai nevoie intr-un mod practic si putin costisitor : in perioada 16-30 Septembrie cumpara din magazinul nostru online aparate de incalzit cu 20% reducere !

 

Alege aparatul de incalzit care raspunde cel mai bine nevoilor tale. Noi iti propunem calorifere electrice de tip convector, radiatoare pe ulei si aeroterme de cea mai buna calitate de la Delonghi, o marca de traditie in producerea aparatelor de incalzit.

 

Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele, fiecare dispunand de functionalitati avansate : putere de pana 3000W, mai multe trepte de incalzire, termostat variabil si termostat de siguranta, timer digital, functie anti-inghet, protectie la supraincalzire etc.

 

Aceste aparatele de incalzit electrice iti ofera o temperatura constanta in camere, posibilitatea de a controla consumul de energie si de a muta aparatele in functie de nevoi.

 

 

 

Choicebrand.ro este singurul magazin online din Romania care va ofera electrocasnice mici resigilate si reconditionate, numai branduri de top la jumatate de pret ! Firma Britcom proceseaza produse electrocasnice mici pentru bucatarie, curatenie si confort, aparate de ingrijire personala, telefoane  fixe, unelte pentru casa si gradina. Procentual doar 15% din produsele reconditionate sunt vandute pe piata din Romania atat prin magazinul online www.choicebrand.ro cat si prin distibuitori. Destinatiile internationale sunt Anglia, Franta, Germania, Polonia si Spania – unde conceputul de produs reconditionat profesionist si vandut la jumatate de pret se bucura de success in randul consumatorilor, dar si in tari unde consumul de astfel de produse nu este foarte dezvoltat – Orientul Mijlociu, Africa de Nord si fostele tari sovietice.

 

In Romania va asteptam si in magazinul nostru de pe Mihai Bravu, nr. 7 (zona Obor), Bucuresti.

calorifere electrice radiatoare aeroterme reduceri cumparaturi online