Angajatii tai vor primi cel mai frumos cadou de Sarbatori Un Masaj la Birou

Studiile ne arata ca:
-    75% dintre angajati au declarat ca primirea de mici cadouri de la angajator le ridica moralul
-    60% devin atasati de firma la care lucrează
-    iar 33% sunt stimulati sa-si creasca productivitatea in urma acestui gest. (realizatorii studiului: Advertising Sales Institute)

 

 

 


Masajul la birou devine si anul acesta cel mai potrivit cadou pentru angajatii tai!

 

 

 


Ce alta metoda mai buna pentru a inveseli biroul si pentru a face ca atmosfera de la serviciu sa intre in spiritul sarbatorilor?

 

 

 


Terapeutii Max Relax vor creea o oaza de relaxare chiar la birou si in 15 minute de masaj vor energiza angajatii la sfarsit de an.

 

 

 


Puteti oferi masajul ca: Prima de Craciun, de Sf Nicolae, Bonus de Performanta sau pur si simplu Cadou de sfarsit de an din partea companiei.

 

 

 


Despre On-Site Chair Massage
On-Site Chair Massage este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.
Sedinta dureaza intre 5 si 20 de minute (cat o pauza de cafea), se realizeaza peste haine si elimina tensiunea din zonele cheie: cap, ceafa, spate, umeri, brate si maini.

Despre Max Relax
Max Relax este una dintre cele mai profesioniste companii din Romania din industria wellness-ului, fiind lider in prestarea serviciului de On-Site Chair Massage. Din dorinta de a fi cei mai buni, ne axam serviciile exclusiv pe specializarea On-Site Chair Massage care va ajuta sa preveniti afectiunile si bolile profesionale tot mai des intalnite la angajatii care isi petrec ziua la birou.

Infiintata din anul 2005, Max Relax numara peste 15 terapeuti si este intr-o continua dezvoltare datorita cerintelor tot mai mari ale companiilor romanesti si straine.

Contactati-ne acum pentru a primi oferta de Craciun!

 

 

 

 

Max Relax Craciun Cadou prima angajati