Am lansat blogul www.amdatchix.ro!



Sper sa va doriti sa fiti autori de carte pentru ca asta veti fi scriind in http://www.amdatchix.ro.
Cred ca avem nevoie de o carte a chixurilor si ma gandesc ca una online este usor de citit si de compus...

Iata manifestul nostru:

MOTTO: Cred foarte putin in onestitatea succeselor! Cred foarte mult in onestitatea esecurilor! La noi si aiurea!

Trei sunt motivele pentru care am pornit acest blog. Le vom numi legi.

Legea Unu:
Succesul nu este gestionat de legi. Chixul da pentru ca repetam aceleasi greseli de atatea ori incat putem folosi statistica.

Legea Doi:
Pur si simplu nu se invata din succese. Nu cunosc pe nimeni care sa fi clonat un succes in mod onest... Sunt asa de putine succese si dintre ele asa de putine oneste incat pare imposibil sa atingi masa critica de pozitivitate. La esecuri in schimb stam excelent cu masa critica. Suntem prin urmare mai multi noi astia, expertii in chixuri, decat voi, expertii in succese.

Legea Trei:
Se da profilul: persoana activa, reuseste sa adune ceva bani, cat de un teren de 500 de metri sau cat de un apartament de 3-4 camere, nu cumpara terenul, apartamentul sau mai stiu eu ce poti trece in contabilitatea familiei la rubrica active, porneste in schimb o afacere. Si verifica Legea Unu pentru ca citeste si crede cartile in care succesul are retete si apoi verifica legea Doi pentru ca ia de model un succes in loc de o zece esecuri!

Asadar prieteni, voi fi primul care sa descrie un chix. Va astept si pe voi cu altele. Toate povestile vor incepe cu fraza ” Ma vedeam rentier in doi ani. Stiam chiar si care imi va fi renta!..” Sper sa fie povesti scrise cu umor, fara incrancenare sau mai stiu eu ce manifestare de frustrare. Avem fiecare frustarile noastre, nu avem nevoie de ale altora. Sa ne detasam de evenimente si sa ne atasam de lectia care trebuie transmisa!

Daca ai un bun exemplu de chix aproape sigur ai sau vei avea nevoie de un CV promovat pe site-ul nostru, www.jobsinro.ro... Ei bine, il ai! Trebuie doar sa il soliciti si evident sa il postezi pe site.

Sunt insa convins ca ati dat chix in multe alte directii decat afacerile asa incat am pregatit cateva domenii unde sa va desfasurati talentul de povestitor.

Deci si prin urmare, la munca tovarasi!

Nu ma lasati sa dau chix inca o data!

Marius Girlea



Despre Jobsinro.ro

www.jobsinro.ro s-a lansat in 2010 ca un site de cariera, membru al IAEWS (International Association of Employment Websites) inca de la lansare. Avem un numar de 120 000+ vizitatori unici lunar (sursa: trafic.ro). Postam gratuit toate ofertele de joburi indiferent de numarul lor.

 

Contact:

Marius Girlea
0723538130

office@jobsinro.ro

www.amdatchix.ro

www.jobsinro.ro

 

 

Jobsinro.ro amdatchix.ro Chix succes job