Allview pregateste lansarea primului smartphone Dual SIM – P1 AllDro

Noul telefon va rula sistemul de operare Android, va avea conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE si sistem de navigaţie GPS.

 

“Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri am dezvoltat smartphone-ul Android - P1 AllDro care va aduce un grad sporit de mobilitate utilizatorilor prin tehnologiile incorporate. Segmentul celor care sunt in cautarea unui telefon inteligent este in crestere, drept urmare compania noastra a investit in optimizarea sistemului sau de operare care va oferi o experienta imbunatatita clientilor inca de la prima utilizare.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Allview P1 AllDro va fi disponibil la vanzare peste aproximativ o luna in magazinele partenere si de specialitate din toata tara.

 

 

 

 

 

Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085

 

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributie de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

android smartphone Dual SIM allview smartphone