Allview M6 Stark – un telefon Dual SIM accesibil si rezistent



Allview lanseaza un nou telefon Dual SIM in gama entry - M6 Stark. Modelul este prevazut cu m3 player care reda sunet stereo, radio FM, camera foto, conectivitate la internet prin GPRS si memorie externa de pana la 16 GB. Fiind robust si usor de utilizat datorita meniului intuitiv, M6 Stark este potrivit celor care isi doresc un telefon Dual SIM accesibil ca functionalitate si pret.

 

Terminalul are un design compact cu insertii metalice si vine in doua variante de culoare: negru si alb. Desi este un model entry, acesta dispune de conexiune la internet GPRS prin protocol WAP care ofera acces la pagini de stiri. De asemenea, M6 Stark substituie un MP3 player portabil datorita memorie extinse de pana la 16 GB prin microSD card, care poate stoca peste 5000 de melodii.

 

Suport multimedia al aparatului este completat de conectivitatea prin Bluethooth 2.1 care permite schimbul de fisiere cu alte terminale si de camera foto integrata de 1.3 MP . Fotografiile realizate se pot trimite prin MMS sau Bluetooth.


M6 Stark este disponibil in magazinele partenere si in mediul online la pretul de 179 lei. Mai multe informatii cu privire la modelul M6 Stark pot fi gasite accesand site-ul producatorului la adresa web: www.allview.ro

 

 

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro

telefon Dual SIM M6 Stark