Allview lanseaza upgrade la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru AllDro Speed

 

Incepand cu data de 19 martie, Allview anunta posibilitatea actualizarii sistemului de operare al tabletei AllDro Speed la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe site-ul allview.ro.

 

“Tabletele vor inlocui treptat laptopurile, eReaderele si mp3 playerele pe masura ce devin din ce in ce mai puternice din punct de vedere hardware si software. Datorita functiilor multiple, acestea vor deveni cele mai uitlizate dispozitive mobile pentru activitati de business si divertisment. Android 4.0 este sistemul de operare care a atins exigentele legate de portabilitate ale momentului. In acest context, lansarea upgrade-ului Android 4.0 pentru top seller-ul nostru AllDro Speed, este un pas firesc al evolutiei.” a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

 

AllDro Speed cu sistemul de operare Android 4.0 are o noua interfata mai simpla pentru email, contacte, widget-uri, aplicaţii, calendar si galeria foto. De exemplu, fotografiile din galerie pot fi modificate direct prin editorul foto integrat.

 

Navigarea pe internet este mai facila datorita butoanelor virtuale integrate in interfata care se adauga butoanelor fizice utilizabile in continuare. Mai mult, browser-ul cu suport pentru Flash Player 11.1, permite deschiderea concomitenta a mai multor pagini si salvarea lor pentru a fi citite offline.



Alaturi de realizarea apelurilor video prin intermediul camerei foto frontale si a aplicatiilor Skype sau Yahoo Messenger in conditii optime, deblocarea ecranului prin recunoastere faciala face parte din functiile inovatoare pe care Android 4.0 le aduce.

 

Tableta AllDro Speed se achizitioneaza online din magazinele de specialitate si shop-ul Allview la pretul de 649 lei. Mai multe detalii despre AllDro Speed si procedura de actualizare a sistemului sau de operare pot fi consultate in cadrul paginii de prezentare a produsului pe site-ul producatorului, www.allview.ro.





Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro

 

AllDro Speed Android 4.0 Allview tableta Allview