Allview F2 Crony lansare oficiala prin siteul de reduceri Groupon

Allview lanseaza luni, 20 iunie 2011, telefonul mobil Dual SIM F2 Crony prin site-ul de reduceri colective Groupon. Timp de doua zile, respectiv 20, 21 iunie F2 Crony va putea fi achizitionat la pretul promotional de 269 de lei, cu o reducere de aproximativ 23% fata de pretul din magazine care va fi de 349 de lei.

F2 Crony este un telefon mobil Dual SIM touchscreen care se adreseaza tinerilor cu personalitate puternica si nonconformista prin meniul inedit dar si prin forma si culorile care ii definesc design-ul. Ca trasaturi principale F2 Crony are un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, camera foto cu flash si conectivitate la internet prin GPRS si EDGE.

Mai mult, F2 Crony are o interfata cu 3 ecrane virtuale intre care se poate naviga si care pot fi personalizate prin widget-uri. Interfata dispune si de o bara de meniu interactiva prin care se acceseaza functiile importante ale telefonului. La caracteristicile de uzabilitate ale telefonului se adauga functia de copiere/lipire prin care link-uri, propozitii si cuvinte pot fi inserate in alte module de text.

In ceea ce priveste suportul multimedia F2 Crony are Radio FM – activ fara conectarea castilor,  aplicatie de inregistrarea audio si video, camera de 3.2 MP cu blitz si un media player care reda atat fisierele audio cat si pe cele video. Functia de bluetooth 2.0 A2DP transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile. Tot prin bluetooth F2 Crony sincronizeaza agenda, calendarul si sarcinile din memorie cu un server de sincronizare.

F2 Crony se poate conecta la internet prin GPRS si EDGE prin browser-ul nativ. Accesul la retelele sociale si la unele aplicatii utile precum: Facebook, Twitter, Vremea, Google Calendar, Flickr,Picasa, Stiri, Sport, Jocuri si Google Search va fi facilitat de aplicatia preinstalata Snaptu, in timp ce mesageria instant va fi posibila prin aplicatia eBuddy care este compatibila cu: Yahoo!, MSN, AIM, Google Talk. F2 Crony va oferi acces direct si catre magazinul Allview de aplicatii unde utilizatorii pot descarca gratuit sute de jocuri si programe utile.

Fisierele media pot fi stocate in memoria interna sau pe cardul micro SD de pana la 16 GB. Datorita bateriei de 900mAh cu care este dotat, telefonul va asigura un timp de asteptare de 180h si mai mult de 240 de minute de convorbire.

Valabilitatea voucherului este de o luna de la cumpararea lui online prin card.

Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085
Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributie de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.
Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

dual sim telefon touchscreen Allview GPRS EDGE