Ai visat vreodata sa iti petreci vacanta in Egipt?

 

Egiptul este una dintre destinatiile turistice ale Africii cu cea mai bogata istorie, care dateaza din timpuri biblice.
Cultura si istoria biblica a acestuia este deosebit de intriganta si diversa, atunci cand incepi sa vezi orasele si mormintele care zac in nisipul fierbinte al intregului Egipt. Tara este o considerata perfecta pentru orice tip de sejur si este faimoasa peste tot in lume. Nici o alta tara aflata in apropierea sa nu poate pune la dispozitia turistilor atat de multe atractii, monumente magnifice si multimea de activitati cum o poate face acest tinut nord-african. Cele mai multe atractii de aici se gasesc pe malurile Nilului. Este deosebit de frumos sa faci o plimbare cu barca pe Nil, desi ai posibilitatea sa calatoresti si cu masina sau avionul. Pentru vacante in Egipt gasesti nenumarate oferte online.

Fluviul Nil este cunoscut pentru ca este cel mai lung din lume.

Croazierele pe Nil

O croaziera pe Nil este o experienta deosebita pe care trebuie sa o incerci in sejurul tau aici. Foarte multe monumente si orase antice pot fi vazute din vasul cu care te vei plimba, iar atmosfera calma pe care ti-o va da apa te va face as te simti in vremurile gorioase ale Egiptului. Mai aveti ocazia sa vedeti asa si cum fermierii zilelelor noastre isi ingrijesc culturile si au grija de pamantul care le aduce beljug pe masa. Aveti chiar de ales in ce barca sa va faceti excursia si exista optiuni cu un look antic.

Croziere pe Lacul Nasser

Lacul Nasser este cel mai mare lac articial din intreaga lume. Inconjurat de desertul Nubia, lacul este locatia unde puteti vedea foarte multe morminte si lacase de cult. O croziera pe Lacul Lasser ofera turistilor aflati in vacanta in Egipt oportunitatea sa viziteze, intr-o atmosfera de poveste, temple si morminte antice de o frumusete deosebita.

" Mai si septembrie sunt cele mai bune luni din an pentru a vizita desertul, dar un sejur in Egipt poate fi facut oricand, chiar si de Revelion " , a declarat domnul Purcarea, managerul site-ului www.cosmotravel.ro

Aici puteti invata foarte multe lucruri despre civilizatiile antice. Lumea este fascinata de mii de ani de cultura acestei tari, mai ales ca felul in care au fost construite piramidele ramane un mister si in zilele noastre. De aceea, daca sunteti gata sa va scufundati intr-o oaza de mister si istorie, trebuie sa va petreceti o vacanta in Egipt.

circuite sejururi chartere croaziere last minute