Ai nevoie de sifoane de pardoseală în baie? Cumpără acum de la Iperinox!

În amenajarea unei locuințe se țin cont de mai multe lucruri, de la zona în care este amplasată până la mobilierul ales sau toate acele mici detalii care o fac confortabilă pentru toți membrii ei.

Chiar și încăperile mai mici, cum ar fi cămara, debaraua sau baia au nevoie de un anume gen de mobilier care să se încadreze în acel loc și să fie util scopului ales.

Multe persoane fac greșeala de a neglija, de exemplu, scurgerea apei folosite la baie, dar acest lucru are consecințe negative în timp. Pentru a evita neplăcerile se impune achiziționarea unor accesorii adecvate de evacuare. Magazinul online Iperinox are soluția.

Rigole de scurgere a apei și sifoane pentru baie

Într-adevăr, un bun meseriaș știe că atât în bucătărie, dar mai ales la baie este absolut necesară montarea unui instrument de scurgere a apei folosite, în așa fel aceasta să se scurgă fără reziduuri sau mirosuri neplăcute. În funcție de spațiu se recomandă achiziționarea unei rigole pentru duș, dacă este vorba de baie sau, mult mai accesibil, un sifoane de pardoseala baie. Acesta din urmă se recomandă a fi achiziționat de la magazinul online Iperinox, recunoscut pentru calitatea accesoriilor comercializate.

Sifoanele se pot alege în funcție de dimensiuni, dar și de locul în care pot fi amplasate. Astfel, există sifoane care pot fi montate în pardoseală, sifoane care pot fi montate în faianță și sifoane care se montează pe colț, acolo unde spațiul nu o permite.  

Toate sifoanele sunt confecționate din oțel inoxidabil, garantându-se astfel că sunt rezistente la trecerea timpului, fără semne de uzură.

Ce caracteristici importante prezintă sifoanele de pardoseală din baie

Pentru a putea fi siguri că alegerea făcută va fi rentabilă, vom ține cont de anumite caracteristici la achiziționare. Astfel, specialiștii recomandă alegerea unui sifon care să aibă înălțimea mică, pentru a se putea permite montarea lui în băi, dușuri sau chiar terase. Apoi se va ține cont și din materialul din care este confecționat sifonul, recomandată fiind alegerea din oțel inoxidabil. Se știe că acesta nu reține bacterii și are o rezistență sporită la trecerea timpului.

O altă caracteristică importantă, deloc de neglijat, este ușurința la curățare. Multe gospodine se plâng că pierd mult timp cu această operațiune, dar nu este cazul sifoanelor livrate de  Iperinox. Acestea se curăță rapid și ușor datorită suprafeței netede cu ajutorul detergenților de uz casnic sau produselor speciale pentru inox.

Nu în ultimul rând sifonul să fie echipat cu o gardă hidraulică antimiros care să nu permită răspândirea mirosului neplăcut.

Pentru un aspect modern în baie alegeți un sifon cu design minimalist

Alegerea sifonului potrivit nu a fost nicicând mai ușoară cu ajutorul echipei de la Iperinox. Sifoanele au un design minimalist și conferă o notă elegantă băii, încadrându-se cu ușurință în decor.

Pachetul livrat va conține grătarul din oțel inoxidabil, corpul propriu-zis al sifonului, garda hidraulică antimiros și cheița pentru ridicarea grătarului. La acest tip de produse garanția oferită este de cinci ani.

Pentru mai multe detalii privind produsele de la Iperinox, consultați site-ul oficial.

Contact: contact@sifoaneinox.ro