Agentia imobiliara Unic Star lanseaza trei noi siteuri de imobiliare

Agentia imobiliara Unic Star este singura agentie imobiliara din Rasnov care le aduce cetatenilor, fie ca sunt cumparatori sau vanzatori, cele mai noi oferte imobiliare din zona Rasnovului si nu numai.
Agentia Unic Star se ocupa atat de vanzari cat si de inchirieri, iar din portofoliul propriu fac parte imobile, locuinte si terenuri din tot judetul Brasov, cat si de pe Valea Prahovei.

Ce noutati are Unic Star pentru anul 2012?

Agentia vine pe piata in anul 2012 cu lansarea a trei site-uri dedicate ofertelor imobiliare.
- imobiliarebrasov.pro este un site care ofera clientilor oferte actualizate cu imobile, apartamente, case si terenuri de pe intreg teritoriul judetului
- pensiunidevanzare.pro/ prezinta o oferta variata pentru cei care doresc sa investeasca in turism si mai ales in pensiuni, site-ul oferind variante atat in judet in Bran, Rasnov, Brasov cat si pe Valea Prahovei.
- hoteluridevanzare.pro/ contine o serie intreaga de oferte de hoteluri pentru antreprenorii din domeniul turismul in Poiana Brasov, Predeal, Busteni, dar si oferte din Germania

Cine este Unic Star?

Licentiati din anul 2005, agentia imobiliara este una dintre putinele companii care au facut fata crizei imobiliare si declinului pe acest sector foarte dezvoltat in alti ani. Rezistenta pe piata imobiliara se datoreaza in primul rand clientilor care au avut incredere si au continuat sa tranzactioneze prin intermediul Unic Star.

Ce o deosebeste de alte agentii?

De sapte ani, angajatii si reprezentantii sunt dedicati profesiei si vin in sprijinul locuitorilor din Rasnov cu oferte actualizate in permanenta, cu oferte noi si interesante.
In plus, agentia imobiliara castiga si la capitolul comunicare pentru ca vine in sprijinul vanzatorilor si cumparatorilor prin consultanta permanenta acesta fiind si unul dintre motivele care au dus la crearea unui portofoliu impresionant de clienti multumiti. Agentia pastreaza o legatura cu clientul pe intreaga perioada a tranzactiei, oferind sfaturi, idei si solutii pentru o tranzactie cat mai profitabila si mai multumitoare.

imobiliare brasov agentie anunturi rasnov