Adulmec.ro iPhone App – Acces instant la ofertele tale preferate

 

Adulmec App te asteapta in fiecare zi, in Bucuresti, cu peste 200 de oferte instant active. Conceptul Adulmec Instant reprezinta evolutia naturala a pietei catre posibilitatea de a beneficia de oferte cat mai apropiate de nevoile reale ale utilizatorului, nu doar bazate pe impulsul de a cumpara ceva la reducere foarte mare. Adulmec desfiinteaza barierele ofertelor zilnice clasice. Utilizatorii nu trebuie sa astepte finalizarea ofertei pe site si nu este nevoie de un anumit numar de cupoane vandute pentru ca oferta sa devina activa. Cumperi oferta, primesti cuponul imediat direct pe iPhone, il arati si produsele sau serviciile pe care le doresti sunt ale tale.

 

Adulmec Instant propune oferte din urmatoarele categorii:





Mancare





Iesit in oras





Servicii business





Haine si accesorii





Frumusete si cosmetica





Sanatate si relaxare





Casa si gradina





Sport si dans





Auto si Moto





Vacante si Calatorii





Altele





 

Esti in oras si cauti un produs sau un serviciu in zona? Cu ajutorul Adulmec App poti sa vezi ofertele care sunt cel mai aproape de locul in care te afli. Selecteaza optiunea "Langa mine" si apasa butonul "Cauta". Ofertele iti vor fi afisate in mod crescator in functie de distanta pana la locatia ofertei. De asemenea, in cazul in care nu cunosti zona in care se afla ofertele, le poti vizualiza pe Harta. Vei vedea locul in care te afli in momentul respectiv si toate ofertele din apropierea ta pe o harta interactiva a zonei.

 

Replicand usurinta in folosire a site-ului Adulmec.ro, aplicatia include aceleasi facilitati de filtrare si sortare a ofertelor. Poti alege oferte din 11 categorii, 23 de zone din Bucuresti si diferite momente ale zilei in care ofertele sunt valabile. Astfel vei gasi cu usurinta oferte relevante in cel mai scurt timp.

 

Dupa lansarea Ataxi App si Urbo.ro App, Adulmec App continua seria de aplicatii dedicate comunitatii locale, oferind optiuni noi si avantajoase de a-ti petrece seara sau de a-ti face cumparaturile. Disponibila pentru moment doar pentru iPhone, Adulmec App va fi urmata in cel mai scurt timp de varianta pentru sistemul de operare Android.

 

Pentru mai multe informatii vizitati: http://itunes.apple.com/app/id441064286

 

Despre Adulmec.ro

Adulmec.ro este o companie romano-americana ce activeaza pe piata de Internet din Romania. Suntem o echipa talentata si energica, focalizata pe a imbunatati viata comunitatilor locale prin intermediul internetului. Obiectul nostru de activitate este dezvoltarea unor proiecte ce reprezinta resurse reale, ce ajuta intr-un mod tangibil utilizatorii.

 

 

Proiectele online Adulmec: www.adulmec.ro; www.dealfever.ro; urbo.ro; www.ataxi.ro;



Proiecte Adulmec Mobile: Adulmec.ro pentru iPhone; Urbo.ro pentru iPhone si Android; Ataxi pentru iPhone