Acum ai un dictionar cu adevarat istet





Dictionarul este dedicat in primul rand elevilor si studentilor, dar caracterul sau practic face din el o achiziție excelenta pentru toti cei interesati de invatarea si perfectionarea unei limbi straine. In elaborarea sa, echipa Linghea a pus accentul pe accesibilitate și a inserat informatii utile pentru studiul limbii, dar si exemple practice care inlesnesc retinerea cuvintelor sii incurajeazã comunicarea activa, preluate din limbajul obisnuit.

 

Daca recomandarile noastre si aspectul modern ai dinamic nu v-au convins inca, o vor face cu sigurantã cele 30 000 de cuvinte-titlu, insotite de transcrierea fonetica menita sa usureze munca utilizatorului, cele 62 000 de traduceri, la care se adaugã cele 6 000 de expresii si de fraze-exemplu. În plus fata de orice alt produs similar de pe piata, dictionarul contine 75 de pagini cu teme de conversatie atractive pentru tineri, precum si 300 de note lexicale si gramaticale. 

 





Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) si filiale în cinci tari europene, are peste 12 ani de experienta in realizarea si comercializarea dictionarelor, a ghidurilor de conversatie si a altor instrumente lingvistice. Ne gasiti pe http://www.linghea.ro/ precum si in cele mai mari librãrii din Romania, Diverta, Carturesti, Alexandria, Humanitas etc. Pentru comenzi  ne puteti contacta la adresa de e-mail info@linghea.ro sau la sediul Editurii Linghea din Timisoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11).

 

dictionar istet